#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum gitme lan! aç mısın açıkta mı? gideceksin sokunduruk united a da nolacak gitme lan.

Kendisini böyle izliyoruz :

14940.webp

Eğer giderse, yerine gelecek hiçbir futbolcu boşluğunu dolduramayacak. En kötüsü de bu. Dünya futbolunun aktif en iyi 2-3 santrforundan biri. Haaland'ı falan getiremeyeceğimize göre, hiçbir santrfor Osimhen'in yerini dolduramaz.

Adam seviyeyi öyle bir noktaya getirdi ki, Boniface falan denildiğinde çok basit kaçıyor o isimler.

Bu arada yalnızca gol sayısı ve sahada rakip oyunculara yarattığı korku özelinde bakmamak lazım. Bu işin yalnızca saha içi boyutu.
Adam 100 yıllık GS'lı gibi benimsedi kulübü, kendisini parçalıyor resmen ve taraftarlara da inanılmaz saygı duyuyor. Her gördüğü taraftarla çocuk, genç, yaşlı demeden ilgilenmeye çalışıyor, fotoğraf çektiriyor ve samimi olduğu da belli yani. İnsanı olarak çok temiz birisi. Sıfır ego. Şu anda böyle bir profili futbolcu meziyetlerinden ve seviyesinden bağımsız bulamazsın. 10 yılda 1 -belki- denk getirirsin. Bu nasıl bir sevgi, bu nasıl bir aidiyet. Şu seviyede bir topçu normal şartlarda A class bir takıma rekor ücretle transfer yapacağı nerdeyse yüzde 100 iken, sakatlanmamak için kendisini sakınarak oynar. Ama gel gör ki adam her maçına son maçıymış gibi çıkıyor.
Ayrıca, işler tepetaklak giderken şampiyonluk benim kişisel meselem diye açıklama yaptı yav, bu mentalde topçular iyi topçu değil büyük topçudur. Ne kadar yazsak, çizsek az gelir.

Velevki almayi deneyecegiz.

Mantikta bu yatirimi yap, bu sezon gibi oynasin, CL de 5 gol falan atsin 8 macta iki katina satarsin mantigi olabilir dogal olarak.

Bunun haricindeki kisimda aklim suna gidiyor. Adam bize geldi hem kendini buldu, hem morallendi, hem piyasasini arttirdi-aldik kaldi diyelim, bu durum siner mi(icardi de ayni endisem vardi bonservis alinirken- salacak mi diyordum)

Yuceltiyoruz , bu nasil aidiyettir diyoruz genelde. Cokta hos ve guzel tabii ki ama adam icinde anormal PR oluyor bu bir yandan.

Kisisel hedefleri ne acaba kariyer olarak. Bence en kilit kisim bu

Yerine alacağımız isim kim olursa olsun bu kadar katkı vermeyecek bu kesin alamazsak büyük bir Avrupa kulübüne gitmeli gittiği kulüpte her anını takip edeceğime söz veriyorum

Velevki almayi deneyecegiz.

Mantikta bu yatirimi yap, bu sezon gibi oynasin, CL de 5 gol falan atsin 8 macta iki katina satarsin mantigi olabilir dogal olarak.

Bunun haricindeki kisimda aklim suna gidiyor. Adam bize geldi hem kendini buldu, hem morallendi, hem piyasasini arttirdi-aldik kaldi diyelim, bu durum siner mi(icardi de ayni endisem vardi bonservis alinirken- salacak mi diyordum)

Yuceltiyoruz , bu nasil aidiyettir diyoruz genelde. Cokta hos ve guzel tabii ki ama adam icinde anormal PR oluyor bu bir yandan.

Kisisel hedefleri ne acaba kariyer olarak. Bence en kilit kisim bu

Sanırım epl de oynamak istiyor. Gençken Chelsea hayranıymış zaten. O tarafa bir hayranlık var.

Bence dünyaya kendi ile ilgili hala kanıtlamak istedikleri var. Bunun içinde büyük kulüplere gitmek istiyor.

Ama son zamanlar da adı anılan Manchester hatalı olur bence.

Keşke kalsa ama sanmıyorum. Kendinin istemesi lazım. O da zor bence.

Ben olaya şu şekilde bakıyorum. 25 yaşında uzun yıllar oynayabilecek komple bir santrafor. Aldığın taktirde 4-5 sene başka kimseye ekstra paralar ödemeden garanti verim sağlayacak oyuncu. Şimdi Hagi sonrası gomis sonrası yerlerine oyuncu getirmek için minimum 4 yıl süresince getirilen oyunculara ödenen paralar atla deveyi geçti. Atıyorum bir falcao vs maliyetleri ile gelen oyunculara 50 milyon üzerinde rakamlar harcanarak 0 başarı elde edilip üzerine oyuncu göndermelerinde de para bayılındı. Bunun bir de ekstra sonraki satış ihtimali çok yüksek. 75 e alıp 100 e satma ihtimalinde var. Ama şunu kesin söyleyeyim. 75 milyon osimhen in yerini doldurabilsin diye alınacak ama dolduramayacak 3 oyuncuya verilecek para. Başka birşey değil.

Osimhen'i 75'e alırsak daha fazlasına satamayız bu bir gerçek.

Aldığımızda ya bizde 3 sene kalıp en az efsane olmalı ya da 1 sene daha kalıp gidecekse maliyetli de olsa 10-15 senelik kiralama bedeli ile almaya çalışmalıyız.

İkinci senaryo için sıkıntı şu. Napoli yine son günlere kadar 75'i vermeye çalışacak kulübü kovalayacaktır.

Bence şuan aktif oynayan en iyi forvet. Eksik denilebilecek neyi var? Yaptıklarından kimsenin yapamayacağı şeyler var.
Bir daha böylesi gelmez bulamayız.
Ama idealleri uğruna koşmasını desteklemeliyiz. Tekrardan bize gelecektir zaten.
İcardi babamız iyileşince herşeyi unuturuz Babaaaa dön babbaaaaa
Osimhen bir rüya gibi
Ölmeden gördük elhamdülillah

Daha düşük profil bir takımla CL'de başarı elde etmek kendisini daha da yücelteceği için kaliteli takviyeler sözüyle takımda kalmak isteyebilir. İstediği para bir şekilde verilir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt