#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası kullanılmayan opsiyon ile bu iş yatmış oldu. Gitme sana muhtacız şarkısı yapılırsa belki duygulanıp kalmak ister.

Ulan itmarkt bide bu adamın değerini 30m düşümüştü değil mi ? Aklıma geldikçe küfür ediyorum dünyanın hiç bir yerinde yaşanmaz

Bu adamın gelmesi iyi mi kötü mü anlamadım gelecek için çıtayi çok yükselti kim gelirse gelsin osimhen ile kıyaslanacak ve asla onun gibi olmayacak icardi bile artık gözümüze eskisi gibi olmayacak maalesef tek başına bir takım bu adam 3 4 oyuncuya gidip milyonlar vereceğimize verelim işte riske kumara gerek yok.

Bu adamın gelmesi iyi mi kötü mü anlamadım gelecek için çıtayi çok yükselti kim gelirse gelsin osimhen ile kıyaslanacak ve asla onun gibi olmayacak icardi bile artık gözümüze eskisi gibi olmayacak maalesef tek başına bir takım bu adam 3 4 oyuncuya gidip milyonlar vereceğimize verelim işte riske kumara gerek yok.
iyidir iyi. böyle olması eleştiyi yüksek tutar. Bizlerin o sokuklardan farkı bu işte. Yetinmeyiz. İsteriz

Oyuncuları bir organa benzetirsek, osimhen hangi organ olurdu?

Reis gider ayak Çizi reklamıyla Murat Ülker’i de tokatladı.

Yalnız dün oyundan alındığına acayip kızdı..suratı sirke satıyordu

Osimhen i ceza görür diye oyundan alırsan kaybedersin.. duygularıyla da oynuyor bu adam ..

Normalde kariyer rekoru kırdığı için koçmarket değerini düşürürdü ama bu sefer de değer algısının düşmesi malum şahsın işine gelmeyeceğinden değerini arttıracaklardır.

Osimhen'e verilecek 60...70 milyon euro mu çok

Yoksa ..jelert..kutucu..cuesta.. frankowski ye gömülen 35 milyon euro mu

Gidin alın şu adamı.. paranız yoksa taraftara kampanya yapın 10..15 neyse taraftardan toplarsınız

Sağbek ..solbek ve kanat lazım gerek onu da göndereceğin oyuncuların parasıyla al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt