#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kendisi icin plan B'yiz maalesef.

Asil istegi büyük ligde oynamak. Ordan istedigi maasi alirsa gider. Dua edelim de kimse o maasi vermesin.

Şöyle bir düşününce kalmayacağı açık aslında

Eğer Osimhen'in önceliği kariyerini en üst düzeye çıkarmak ise maaşında biraz indirim yapıp kendisiyle ilgilenen PL kulüplerinden birine gider. Hatta belki indirim yapmasına da gerek kalmaz, çok fazla santrfor transferi olacak bu dönem, domino etkisi yaratacak, maaşı vermeye razı biri bile çıkabilir diye bekler

Eğer Osimhen'in önceliği para ise Arabistan'a gider. Orada 3-4 senede torunlarının torunlarına yetecek parayı cukkalar. Dönüşte bizden zaten aynı teklifi yahut birazcık daha kötüsünü alır

Fakat belki de burayı o kadar çok sevmiştir kim bilir

1-) 50 yılda bir olacak piyango vurdu diye dünya futbolunda istediğimiz herkesi alabileceğimiz düşüncesinin taraftarda oluşması

2-) Yerine kim gelirse gelsin kendisinden osimhen etkisi yapmasını beklemek

Bundan sonrası için kısa vadede yönetimin en büyük sınavı bu konu olacak.

1 sene daha bizde kalmalı.

Kariyerinin sonuna kadar tutma şansımız yok ama gidip bonservisini almamıza izin vermeli.

Napoli'den gitmek yerine bizden gitsin. Sözleşmeye her sene aktive olan çıkış opsiyonu koydurabilir.

Atıyorum
İlk sene sonu : 75 Milyon Euro (aldığımız fiyat)
İkinci sene sonu: 60 Milyon Euro
Üçüncü sene sonu: 45 Milyon Euro

gibi. Zaten kaldığı sürece kazanacağımız başarılar ile bize kazanç sağlar.

Sözlü olarak da sene sonları ayrılmak istediğinde kolaylık sağlarız sözleşmesi boyunca.

Yeter ki 1 sene daha bizimle olsun en az. Zaten Avrupa'da başarılı olursak R.Madrid, Barcelona, M.City ve B.Münih dışında ayrılmak istemeyecek diye düşünüyorum.

City Guardiola ve Haaland varken almaz. Münih Kane'nin yerine 1 sene sonra belki. Barcelona veya R.Madrid teklif ederse de gururla göndeririz.

Avrupa'da finalleri hak ettik beraber diye düşünüyorum (Çeyrek Final ve sonrası). Osimhen kalmazsa hiç mümkün değil. Kalırsa böyle bir hikaye oluşabilir diğer parçalar da uygun seçilirse.

Kalma ihtimali bence yok giderse hiç hüsran yaşamam normal akışı olur olayın. Tek oyuncuya bu kadar para verme fikri zaten rahatsız edici ama yönetim bunun yerine 3 tane x'e aynı parayı verme ihtimali çok yüksek olduğu için ayrı konuda diğer arkadaşlar uzun uzun incelemiş haklılar matematik ortada.

Para = Arabistan
Kariyer = PL

Biz bu denklemde yokuz dostlar.

Yalniz iyi ki fenere gidip uzerine o igrenc sari laci formayi cekmedi kral. Onlari da belki sampiyon yapabilirdi ama herkesi kendinden nefret te ettirirdi. Boyle kral karakterli birinin asagiliklar tarafindan cehennem zebanisine evrilmesi hos olmazdi. Ilk gol atamadigi macta da kendisine muz sallarlardi zaten.

Kalsan da gitsen de biz senden raziyiz kardes. Yolun acik olsun. Arayi fazla acmayalim. Arada sirada gene ugra.

20250514_195557.webp

Ne yapıp ne edip almalıyız,böyle fırsat 50 yılda bir gelir…

Kal be kral

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt