#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mucize olur da kalırsa mütevazi olmayı bırakıp takıma Icardi gibi "hepiniz bana pas atacaksınız" ayarını çekmesi lazım. Şu güle oynaya kazanacağımız maçta bile bomboş pasları atmayıp kendine oynayan Sallai, Barış, Berkan, Frank vs delirtti beni.

bu durumu bende fark etmistim . eminim cogu renkdasimiz da fark etmistir . pas gelsin diye , kendisi yay ici ve civari iyi de konumlaniyordu .

bir ek yapayim ; morata nin kazandigi ^penalti da , osimhen'in ^kollektifligine sapka cikarmak ~takdir etmemek elde degil .

neyse. onumuzde uzun bir sure var , dogal olarak tum sezonun detaylarini hep beraber yorumlayacagiz ilgili bilumum basliklar da .
simdilik sampiyonlugumuzun keyfini cikaralim . :hat:
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

bu durumu bende fark etmistim . eminim cogu renkdasimiz da fark etmistir . pas gelsin diye , kendisi yay ici ve civari iyi de konumlaniyordu .

bir ek yapayim ; morata nin kazandigi ^penalti da , osimhen'in ^kollektifligine sapka cikarmak ~takdir etmemek elde degil .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Ağabey, bekliyoruz :hat:

Araplar 30 milyon maas onermisti gecen sene bu sene kafayi kiril 50 vermezler ise bence bize kalir
En buyuk korkum arabistan avrupadan kimse 75 verip 15 milyon net maas vermez bu istekler avrupa istekleri degil zaten
Maasini 10 milyona indirirse ozaman belki

Barista yunus kadar top teknigi veya oyun zekasi olsa bugun 3 tane atmisti osimhen
Baris gidecek yerine lutfen kabiliyetli birini koyalim
Biraz daha az atlet olsun ama kafayi kaldirip pas verme yetisine sahip olsun adama yazik kivranip duruyor

Barista yunus kadar top teknigi veya oyun zekasi olsa bugun 3 tane atmisti osimhen
Baris gidecek yerine lutfen kabiliyetli birini koyalim
Biraz daha az atlet olsun ama kafayi kaldirip pas verme yetisine sahip olsun adama yazik kivranip duruyor
Kesinlikle katılıyorum ama şöyle de bir şey var; Barış'a teknik ve oyun zekası ekleyince o fizikle Mbappe oluyorsun. Bu çocuğun altyapısı bu maalesef

1747614220777.webp

Gidecekse de umarım iyi bir kulübe gider ve eksiklerini giderir de bambaşka bir yıldıza dönüşür.

Kesinlikle katılıyorum ama şöyle de bir şey var; Barış'a teknik ve oyun zekası ekleyince o fizikle Mbappe oluyorsun. Bu çocuğun altyapısı bu maalesef

Ekli dosyayı görüntüle 286810
Gidecekse de umarım iyi bir kulübe gider ve eksiklerini giderir de bambaşka bir yıldıza dönüşür.
Tamam iste baris kadar atlet olmasin yunus kadar atlet olsun
Yunus kadar topu bilsin yeter
Her mac cok kosup boğuşmak iki katiyorsa futbol akli olmamasida 3 götürüyor
Ben az atlet cok beyinli oyuncuyu tercih ederim
Bugun sara yerine barisi cikarip moratayi alsa osimhen 2 gol fazla atmisti

Son düzenleme:
Tamam iste baris kadar atlet olmasin yunus kadar atlet olsun
Yunus kadar topu bilsin yeter
Her mac öküz gibi kosup boğuşmak iki katiyorsa futbol akli olmamasida 3 götürüyor
Ben az atlet cok beyinli oyuncuyu tercih ederim
Bugun sara yerine barisi cikarip moratayi alsa osimhen 2 gol fazla atmisti
Çoğuna katılmakla birlikte iki getirisi 3 götürüsü olduğu konusuna katılmıyorum. Biz bunu Yunus ve Barış ile kağıt üstünde dengeliyoruz ama saha içi oyun planında dengeleyemiyoruz. Bir kanadının Barış kadar yıpratıcı fiziksel güce sahip olması tüm takımı aşırı rahatlatan bir durum. Barış ilk 45 dakikada rakibi bu kadar yıpratması savunmacıları oyundan düşürüyor, aynı şeyi fiziksel olarak Osimhen de yapıyor. Biz bu sayede çoğu maçta ciddi rahatlık yaşıyoruz 60. dakikadan sonra son dönemlerde. Barış'ın fiziksel olarak düştüğü dönemlerde bunun eksikliğini çok fazla hissettik. Barış gibi adamın varsa doğru oyun planında teknik oyuncuların işini çok rahatlarısın ama biz sürekli Barış ve Osimhen üzerinden savunma arkası denediğimiz için o farkı fazla hissedemiyoruz. Ben her zaman kanatlardan birisinin teknik yönünün güçlü diğerinin de fiziksel yönünün, patlayıcılığının güçlü olması isterim. Bu denge olmadığı sürece bizim gibi pres gücü yüksek takımlarda bir şeyler hep eksik kalıyor.

Bu arada Avrupa kulüpleri kesinlikle Afrika önyargısı + Türkiye önyargısı faktörleri yüzünden €15m net maaş vermiyorlar bu adama ki esas talebi €12m falandı sanırım 15 bile değil.

Kai Havertz, Gabriel Jesus falan kazanıyor bu paraları mesela ama Arsenal CL yarı finaline santrforsuz çıkıyor

Bu nasıl bir kibirdir herif daha ne yapmalı kendini kanıtlamak için. Osimhen'i kalmaya ikna edeceksek bak kral değerini anlamıyorlar gel bizle CL'de şunları iki tur öttür de akılları başına gelsin ondan sonra yine sana yardımcı oluruz hem sen kazanırsın hem biz vurgusu yapılmalı

Çoğuna katılmakla birlikte iki getirisi 3 götürüsü olduğu konusuna katılmıyorum. Biz bunu Yunus ve Barış ile kağıt üstünde dengeliyoruz ama saha içi oyun planında dengeleyemiyoruz. Bir kanadının Barış kadar yıpratıcı fiziksel güce sahip olması tüm takımı aşırı rahatlatan bir durum. Barış ilk 45 dakikada rakibi bu kadar yıpratması savunmacıları oyundan düşürüyor, aynı şeyi fiziksel olarak Osimhen de yapıyor. Biz bu sayede çoğu maçta ciddi rahatlık yaşıyoruz 60. dakikadan sonra son dönemlerde. Barış'ın fiziksel olarak düştüğü dönemlerde bunun eksikliğini çok fazla hissettik. Barış gibi adamın varsa doğru oyun planında teknik oyuncuların işini çok rahatlarısın ama biz sürekli Barış ve Osimhen üzerinden savunma arkası denediğimiz için o farkı fazla hissedemiyoruz. Ben her zaman kanatlardan birisinin teknik yönünün güçlü diğerinin de fiziksel yönünün, patlayıcılığının güçlü olması isterim. Bu denge olmadığı sürece bizim gibi pres gücü yüksek takımlarda bir şeyler hep eksik kalıyor.
Tamam atletizm iyidir sorun yokta
Bu sezon kacinci kez ayagi kayiyor
Kacinci kez topa ayagini sallayip vuramiyor
Kacinci kez top ayagina geldiginde ne yapacagini bilemiyor
Oyuncu gelismiyor yerinde sayiyor
Bir tek gecen sezon sonunda kendinden bekleneni yapip bitirme pas atma konusunda iyi isler yapmisti
Ama bu sene geriye gitmeye basladi
Oyuncu 10 topun 7 sine ayaginin ustuyle tum gucuyle vuruyor ayak icini hic kullanmiyor
Gecen sene ayak ici alanyaya iki gol atmisti uzerine koyacagina geriye gidiyor degerini bulduysa direk gonderilmeli

sözleşmesi bize gelmeden önce 2027e kdr uzatılmıştı.

1 yıl kaldı mevzusu tıraş

Seneye kalmayacağını düşünüyorum. Belki de bizim için daha hayirli olacak böyle bir golcü lig için fazla lüks ve maliyetli. Takımda ciddi eksikliklerimiz var kaleci, sağ bek, on numara ve iyi bir kanat oyuncusu mutlaka almalıyız.

Osimhen maliyetini karşilayacak bütcemiz varsa bence eksik noktalara yatirmaliyiz.

90% Araplara gidecek, cunku Napolideyken zaten anlasmisti.

50m dollar senelik teklif etmisler

Parayı tercih ederse zaten oraya gider. Takımın tüm parasını da gömmeye gerek yok açıkçası. Avrupa'da kalmayı düşünüyorsa bizde kalabilir bir ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt