#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agalar TR'de bu sporu izleyen 3 kişi filan var 2'i burda herhalde. :D
Konu aslinda baseball degil, bu cekik gozlu de degil. Konu Osimhen icin altina girilen maliyetin duzgun bir pazarlama ile aslinda hadi bir degil de iki sene de cikarilabilecegi. Hatta kara gecilebilecegi. Ligdeki diger takimlarin camur atmak, sakatlamak ya da herhangi bir negatifl8k yaratmaktansa kendileri icin de bir avantaj yaratmqya calismalari olmali. Fenerasyonun boyle bir yildiz Turkiye'ye g3lmisse, bundan faydalanip ligin olmayan marka degerini bir yerlere getirmeye calismasi olmali. TV'deki fanatiklerin Osi veya diger yildizlari boklamak yerine pazarlamaya calismalari olmali. Ornegi bunun icin verdim.

İcardiyi osinin yedeği sanıyodum osi icardinin yedeğiymiş meğer

Osi-388 dk
İcardi-447 dk

Konu aslinda baseball degil, bu cekik gozlu de degil. Konu Osimhen icin altina girilen maliyetin duzgun bir pazarlama ile aslinda hadi bir degil de iki sene de cikarilabilecegi. Hatta kara gecilebilecegi. Ligdeki diger takimlarin camur atmak, sakatlamak ya da herhangi bir negatifl8k yaratmaktansa kendileri icin de bir avantaj yaratmqya calismalari olmali. Fenerasyonun boyle bir yildiz Turkiye'ye g3lmisse, bundan faydalanip ligin olmayan marka degerini bir yerlere getirmeye calismasi olmali. TV'deki fanatiklerin Osi veya diger yildizlari boklamak yerine pazarlamaya calismalari olmali. Ornegi bunun icin verdim.
Bu dediğin bizde olmaz maalesef. Yoksa haklısın zaten.

Bizde atttığı en güzel golün Samsunspora attığı kafa golü olduğunu düşünüyorum ve ısrar ediyorum. o kadar net, o kadar bilerek istediği yere ve sert şekilde vuruyor ki... çok güzel

Seni veren Allaha şükürler olsun <3

2-3 hafta sonra ulti atmaya başlar. Şuan %70'inde falan bu azman.

Ah be reis orada sol ayakçı ile biraksana ters ayak kullanmayı da becermeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt