Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Osimhen'in ülkesi için tam olarak ne anlama geldiğini bazen tam anlamadığımızı düşünüyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'in ülkesi için tam olarak ne anlama geldiğini bazen tam anlamadığımızı düşünüyorum ben.
Osimhen hype'ını kullanıp başta Afrika kıtası olmak üzere tanınırlığımızı arttıracak işler yapmamız lazım ama bu işi yapabilecek bir yönetim yok başta. Üzücü yani. Bu kadar göz önündeyken ve takımda bu kadar star varken fan kazanmak inanılmaz kolay bir iş aslında. Yeter ki doğru fikirlerle ve planlamayla yol alalım.Benim okulda nijeryali bir kiz var her defasinda biz osimeni ve galayi cok seviyoruz diyor bana
tamamdır50 mülyon + yamal karşılığı barçaya satarız
hocan gelmeyecek diye üzülme dostumtamamdır
alaka nedir dostum ayarını iyi bozmuşum belli kihocan gelmeyecek diye üzülme dostum
aslolan gs başarısıdır
Galatasarayımızı bırakıp konyaspor saflarına geçtiğine dair iddialar varalaka nedir dostum ayarını iyi bozmuşum belli ki
Bu adam chelseadeki prime drogba nasıl bişiyse bizim içinde o statüde Onurum.Osimhen hype'ını kullanıp başta Afrika kıtası olmak üzere tanınırlığımızı arttıracak işler yapmamız lazım ama bu işi yapabilecek bir yönetim yok başta. Üzücü yani. Bu kadar göz önündeyken ve takımda bu kadar star varken fan kazanmak inanılmaz kolay bir iş aslında. Yeter ki doğru fikirlerle ve planlamayla yol alalım.