#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim okulda nijeryali bir kiz var her defasinda biz osimeni ve galayi cok seviyoruz diyor bana
Osimhen hype'ını kullanıp başta Afrika kıtası olmak üzere tanınırlığımızı arttıracak işler yapmamız lazım ama bu işi yapabilecek bir yönetim yok başta. Üzücü yani. Bu kadar göz önündeyken ve takımda bu kadar star varken fan kazanmak inanılmaz kolay bir iş aslında. Yeter ki doğru fikirlerle ve planlamayla yol alalım.

globalde gavurların kendisine bu kadar azmasından rahatsızım..

50 mülyon + yamal karşılığı barçaya satarız

Osimhen hype'ını kullanıp başta Afrika kıtası olmak üzere tanınırlığımızı arttıracak işler yapmamız lazım ama bu işi yapabilecek bir yönetim yok başta. Üzücü yani. Bu kadar göz önündeyken ve takımda bu kadar star varken fan kazanmak inanılmaz kolay bir iş aslında. Yeter ki doğru fikirlerle ve planlamayla yol alalım.
Bu adam chelseadeki prime drogba nasıl bişiyse bizim içinde o statüde Onurum.

Sezon sonu rekor bedelle reisi alacaklar gibi duruyor

Bu sezonun tadını çıkaralım böyle bir forvetimizin olması büyük nimet

250 milyon euro veren varsa düşünebiliriz. O da belki...

75 milyon gibi rekor bir bedelle alınırken Osimhen'in bizi tercih etmesini veya bizim onu tercih etmemizdeki neden çok daha yüksek bedellerle Avrupa'nın en iyi takımlarından birine transferinin gerçekleşme ihtimalidir

Osimhen asla devre arası takımı yarı yolda bırakacak bir isim değil
Tehlike çanları sezon sonu için çalmaya başladı bile
Osimhen hem istediği takımlardan teklif alabilecek hem de istediği sözleşmeyi yapabilecek gibi duruyor
Burada neden 75 milyon gibi bir para ödediğimiz ortaya çıkmış oluyor minimum 130-150 milyon euro civarında bir teklif almamız hiç de sürpriz olmayacak biz de karlı çıkacağız bu durumdan hem bizim hem de Osimhen'in istediği olabilir

Gönül ister ki uzun yıllar takımımıza hizmet etsin ama şu andan mevcut durumdan keyif almaya bakmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt