#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon ligde hic katkı vermedi bu arada sadece cl ve milli takım icin futbol oynuyor

Osimhen yoksa rotasyon da yok abi öğrenmiş olduk. Bu herif sahada ise yapabilirsin rotasyon yoksa kaldırmıyor takım deplasmanda hele hiç kaldırmıyor

Bu adamı fazla onore etmiyoruz maalesef. Kıçını yırttığı maçlarda bile İcardi girip boş kaleye gol atınca taraftar daha fazla coşuyor. Tamam İcardi bizim canımız ciğerimiz ama şu anki hali bu kadar abartılmamalı. Dakikalarca İcardi için şarkı söylüyor taraftar, Osimhen'e gelince 10 saniye Ooooo Victor Osimhen. 75 milyon verdiğin, dünyanın takip ettiği bir adam varsa kadronda, en çok o sevilecek, en çok o şımartılacak. Benim görüşüm bu yönde.

Kardeş senin muadillerin senede 50-55 maça çıkıyor, sende neden sürekli bi maraz çıkıyor? Senede 25 milyon verdiğim adamı her maç oynatmam lazım benim.

bu adamın ne suçu var

oynadığı tüm maçlarda ölene kadar press yapıyor. sen ise riske atmamak için konya dep götürmüyorsun

osimhensiz de maç kazanalım. osimhensiz kazandığımız tek düzgün maç kasımpaşa maçı. erkenden gol attığımız için aldık maçı

osimhen yoksa tüm takım erkenden gol atmak için bastırmalı takımda o reaksiyon yok malesef.

Osimhen'siz hiçbir oyun planının olmaması mı tuhaf, Osimhen'e yıllıl bu kadar para verip birçok maçta oynatamamak mı tuhaf bilemedim.

Takımın yüzde 80’i. Abi bu adam olmadan maç kazanamıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla Osicim ben 80 milyon euroluk topçuyum ve bu ligde şampiyon olamadım demeyi kendine yedirmemen lazım,

Ligde neredeyse İcardi ile aynı dakika forma giydi. En azından 2 hafta önce böyleydi.

He bu arada sene başında da konuşuldu bu. Osimhen geçen sene bizde kariyer rekorunu kırdı süre bazında. Kendisi hiçbir zaman Haaland, Kane, L. Martinez gibi sezonun geneline yayılan uzun istikrarlı bir oynama periyodu olmadı.

Bu şu demek, senin üstüne oyununu inşa ettiğin oyuncu süre bakımından takımındaki Barış Alper gibi, Abdülkerim gibi veya Torreira gibi bir oyuncu değil.

Ve bu oyuncuyu hem alternatifsiz bırakıyorsun
Hem de tamamen kendisi üzerine oyun kuruyorsun.

Osimhene yedek olarak konyadaki pempe kafalı gibi oyuncu alacaktık. Fizikli singoyu duman etti

Eğer sakat değilse ve gerçekten dinlendirilmek için Konya'ya götürülmediyse rezaletin önde gideni.

Hem diğer oyunculara saygısızlık hem de ihtiyacın olduğunda oyuna alamıyorsun.

Son düzenleme:
Bu herif sakat olduğu halde milli takımda risk alarak kaç maç oynadı. Biraz ağrısı var diye tutup da beni şu maçta kadroya yazma hocam dememiştir herhalde. E o zaman sormazlar mı adama, şu maçta yarım saat bile oynayamayacak kadar hali yok muydu da kadroya bile alınmadı diye, kibirin sonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt