#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir üstünlükten bahsetmedim, Icardi bu forma için sakatlandı Osi naptı lafına laf ettim. Osi’nin keyfi maça çıkmadığı tek bir an görmedim ben bu zamana dek.

İkisini kıyaslarsak Osimhen kat be kat önde güncel durumda zaten ancak kıyaslanacak şartlarda değiller, Icardi’yi 26 yaşında almış olsaydık anca o zaman bir kıyas yapılabilirdi, o yönde bir yorumum da olmadı zaten.
Sen degil o arkadas oyle yazmis.

file_00000000eea4720cb6d1e1be0097de16.webp
Tanrının gazabı üzerinize olsun

Kendisi ligdeki 11 maca sağlıklı çıkarsa şampiyon oluruz, ama hedefleri bir şekilde derbi macına sarı kart cezalısı yapmak olacaktır kendisini. Bugünden yazalım ki belki birileri görür de teknik heyeti uyarır.

Kendisi ligdeki 11 maca sağlıklı çıkarsa şampiyon oluruz, ama hedefleri bir şekilde derbi macına sarı kart cezalısı yapmak olacaktır kendisini. Bugünden yazalım ki belki birileri görür de teknik heyeti uyarır.
Okan tutar yine yunusu ıcardiyi yanına koyarsa zor renktaş. Yunusun acilen kesik yemesi lazım. Sene sonu da net bir mertens alınmalı

Okan tutar yine yunusu ıcardiyi yanına koyarsa zor renktaş. Yunusun acilen kesik yemesi lazım. Sene sonu da net bir mertens alınmalı
2 maçtır bizim gördüğümüzü Okan hoca da görüyordur kör değildir diye düşünüyorum. Yunus Juve maçında oynamasaydı muhtemelen gol yemezdik diye düşünüyorum, Konya macında da oynaması bence de hataydı. Artık bile bile lades diyeceğini sanmıyorum.

11 mac kaldı ,ucl saçmalıklarını saymıyorum oynamasada olur bu 11 maçta oynaması için ne gerekiyorsa yapılmalı

Alanya
Beşiktaş
Başakşehir
Göztepe
Trabzon
Kocaeli
Fenerbahçe
Samsunspor

Kalan 11 maçın üstteki 8 maçında ilk 11 başlarsa ve sağ salim her birinde minimum 75-80 dk oynarsa büyük ihtimalle şampiyonuz.
Oynayamazsa büyük ihtimalle şampiyon değiliz.

An itibariyle kendisi ligde 16 maçta 9 gol 3 asist yapmış. Yani 12 gol katkısı mevcut. Lig bitiminde minimum 25 maçta 22-23 gol katkısı sağlamış olması lazım ki yine de kendi klasmanındaki bir oyuncu için ne kadar iyi bir istatistik tartışılır. Ama bizi şampiyonluğa taşımaya yeterli olabilir.

Geçen sezon 30 maç 26 gol 4 asist.

Son düzenleme:
Alanya
Beşiktaş
Başakşehir
Göztepe
Trabzon
Kocaeli
Fenerbahçe
Samsunspor

Kalan 11 maçın üstteki 8 maçında ilk 11 başlarsa ve sağ salim her birinde minimum 75-80 dk oynarsa büyük ihtimalle şampiyonuz.
Oynayamazsa büyük ihtimalle şampiyon değiliz.

An itibariyle kendisi ligde 16 maçta 9 gol 3 asist yapmış. Yani 12 gol katkısı mevcut. Lig bitiminde minimum 25 maçta 22-23 gol katkısı sağlamış olması lazım ki yine de kendi klasmanındaki bir oyuncu için ne kadar iyi bir istatistik tartışılır. Ama bizi şampiyonluğa taşımaya yeterli olabilir.

Geçen sezon 30 maç 26 gol 4 asist.
İlla icardiyi yanina yamamaya calişmak adamı bozdu bu sene. Geçen sene tek başına at gibi götürdü. Biraz taraftara karşıda soğudu muhtmelen.

İlla icardiyi yanina yamamaya calişmak adamı bozdu bu sene. Geçen sene tek başına at gibi götürdü. Biraz taraftara karşıda soğudu muhtmelen.
Durmadan icardiye bağırıyor Bizim taraftar. Çoğu icardisporlu zaten. Şu adam lan senin en büyük oyuncun

Sezon başından beri söylemekten dilimde tüy bitti.

Elimizde Ferrari var ama ikinci viteste kullanıyoruz. Hâlâ şu adamı doğru dürüst en etkili şekilde kullanamıyoruz. Her şey doğaçlama her şey bireysel beceri.

Sezon başından beri söylemekten dilimde tüy bitti.

Elimizde Ferrari var ama ikinci viteste kullanıyoruz. Hâlâ şu adamı doğru dürüst en etkili şekilde kullanamıyoruz. Her şey doğaçlama her şey bireysel beceri.
Okan hocam giderse ilk 3 e giremeyiz ligde

Okan hocam giderse ilk 3 e giremeyiz ligde

Yau kim dedi bunu cidden soruyorum. Kim dediyse saçmalamış. Böyle bir şeyin olma ihtimali yok gibi bir şey.

Ama övgüyü de eleştiriyi de böyle uç noktadan yapınca işte bir türlü anlaşamıyor taraflar. Ha anlaşmak zorunda değil elbette kimse bu ayrı konu.

Herkesin ortak arzusu Galatasaray'ın başarısıyken -fikir ayrılığı olması gayet normal- ama bu kadar kutuplaşmak çok acayip.

Yau kim dedi bunu cidden soruyorum. Kim dediyse saçmalamış. Böyle bir şeyin olma ihtimali yok gibi bir şey.

Ama övgüyü de eleştiriyi de böyle uç noktadan yapınca işte bir türlü anlaşamıyor taraflar. Ha anlaşmak zorunda değil elbette kimse bu ayrı konu.

Herkesin ortak arzusu Galatasaray'ın başarısıyken -fikir ayrılığı olması gayet normal- ama bu kadar kutuplaşmak çok acayip.
Ali gece abimiz demisti

Açıklama yapması zorunlu artık yoksa lig gidiyor

kendisi icin üzücü ama bizim icin dünya kupasına gidememesi büyük sans bu arada. yoksa Drogba gibi son maclarda kendini sakina bilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt