#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekim ayında Erden başkana başkanlık yolu açılırsa bonservisini bir şekilde alırız. Yoksa çok zor.

Ligde kendi ile başa çıkabilecek tek stoper Sanchez oda bizde oynuyor... Üstünlük kuramayacağı defans oyuncusu yok ilerleyen haftalarda oyun hilesi gibi bir performans bekliyorum ...

Bonservisini falan alamayız uçuk hayaller peşinde koşmayalım. 1 sene etinden sütünden faydalanıp Chelsea ya da Psgye uğurlarız

Victor Osimhen. Sahadaki duruşu bile yetiyor denir ya gerçektende öyle. Kadıköyde yaptığı asistten sonra bu asistte harikaydı. İnanılmaz bir tempo ve enerjiye sahip. Bitiricilik olarak şanssızlıkları var ama daha iyi olacak diye düşünüyorum alıştıkça. İcardi ile şahane olacaklar. Böyle devam, çok büyük değersin bizim için
InCollage_20240926_013407802.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mauro İcardi ve Victor Osimhen ikili olarak sahaya iner artık diye düşünüyorum. Osimhenin aktifliği ve İcardinin son vuruşlarının bir arada inanılmaz bir heyecan verici durumu oluştu şuanda hepimizde. Avrupanın en iyi hücum ikilisi olacak kesinlikle. Sabırsızlıkla bekliyoruz
InCollage_20240926_013732052.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramızda para toplasak alırız aslında bunu. 30 milyon taraftarı olan kulüp. Bir kampanya ile üç beş kuruş ateşlenir, para toplanır.

Adayı satalım. Bunu bir de orta sahaya iki tane adam bir de sağ bek aldık mı tamamdır.

Vay be, icardiye söylediği lafın güzelliğine bak. Egosuz ve karakterli adammış

adam fantezi yapıyor. gol vuruşunu yapıp golü başkasına yazdırtıyor. bilinçli yapıyor bunu artık eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt