#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamı oynatmayayım diye hala bireysel calıstırıyor

osimhen gıtse kesın bıseyler yapardık

libya bizim sayılır

Haluk Yürekli, Ocak'ta Osimhen 6.5 milyon euro verirse ayrılabilir. Sözleşmede madde war diyor. Zaten Romano ve Osimhen'in Afrikalı arkadaşı da öyle yazıp sonra silmişti. Muhtemelen doğru. İnş. devrede isteyen olmaz da 1 sezon izleyebiliriz.
Buchi Laba daha sonra düzeltti öyle bir madde olmadığını söyledi. Sezon sonuna kadar kalacak dedi. Ha bana kalırsa öyle bir maddenin var olup olmamasından bağımsız devre arası Osimhen'in ve Napoli'nin tamam diyeceği bir teklif gelirse o transfer her türlü olur madde olmasa bile 6.5 değil 8.5 kazanırsın ama oyuncu gider.

Buchi Laba daha sonra düzeltti öyle bir madde olmadığını söyledi. Sezon sonuna kadar kalacak dedi. Ha bana kalırsa öyle bir maddenin var olup olmamasından bağımsız devre arası Osimhen'in ve Napoli'nin tamam diyeceği bir teklif gelirse o transfer her türlü olur madde olmasa bile 6.5 değil 8.5 kazanırsın ama oyuncu gider.
Bizimkiler sil gizli kalsın devrede gitmek istersen gidersin demişlerdir. O da arkadaşına sildirmiştir. Osimhen gitmek isterse gider devre arasında olay bu

Bizimkiler sil gizli kalsın devrede gitmek istersen gidersin demişlerdir. O da arkadaşına sildirmiştir. Osimhen gitmek isterse gider devre arasında olay bu
Maddeden bağımsız bu zaten her türlü gitmek isterse gider bunda zaten aynı fikirdeyiz.

Takim devre arasinda hem ligde hem de Avrupa’da iddiali konumda olursa gitmek istemez diye düsünüyorum

Ben yönetimin ciğerini bildiğim için madde olduğundan emin gibiyim.

Şu anda gidecek gibi durmuyor ama madde var bence. Teklife göre değişir durumu
Ben bir madde olmadığını düşünsem de Buchi Laba'nın haberinden dolayı Ocak ayında kesin gideceğini düşünüyorum. Hatta Arsenal, Psg veya Liverpool'dan birine gidecek bence.

sayin cumhurbaskanima sesleniyorum
libyanin yaptigi bu ayipinin cezasini kesmesini diliyorum!

Floryadaki o boktan zemini gördünüz mü?
Daha çok futbolcu sakatlanır bu takımda

Okan Buruk'un Osimhen, İcardi ve Mertens'ten bir tanesinin sakat olması için dua ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Hiçbirisini de kesemeyeceği için tek çaresi bu.

Okan Buruk'un Osimhen, İcardi ve Mertens'ten bir tanesinin sakat olması için dua ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Hiçbirisini de kesemeyeceği için tek çaresi bu.

3-4-1-2 ile hepsini birden oynatabiliyoruz diye ağzından kaçırdı canlı yayında. Bizi daha çok 3-3 4-4'lük maçlar bekliyor belli ki

Kimsenin sakatlanmasini istemez de Osimhenin sakatlanmasini isteyen net maloglu maldır.. Şampiyonluğun anahtarı resmen

evet hatta maç yemeği öncesi florya'da mertens'in hoşafına müshil de koymuş olabilir.

3-4-1-2 ile hepsini birden oynatabiliyoruz diye ağzından kaçırdı canlı yayında. Bizi daha çok 3-3 4-4'lük maçlar bekliyor belli ki
İşte her zaman berabere bitmez o maçlar. Rakibin şanslı gününe denk gelir ve vurdukları gol olursa bol gollü mağlubiyetler alabiliriz. 3 forvetle çıkmak hiçbir şekilde akla mantığa uygun bir sistem değil. Bu üçlünün arkasına 7 tane Torreira yada 7 tane Davinson koysan yine olmaz. Ama göreceksiniz kesemediği için hepsini de oynatacak.

İşte her zaman berabere bitmez o maçlar. Rakibin şanslı gününe denk gelir ve vurdukları gol olursa bol gollü mağlubiyetler alabiliriz. 3 forvetle çıkmak hiçbir şekilde akla mantığa uygun bir sistem değil. Bu üçlünün arkasına 7 tane Torreira yada 7 tane Davinson koysan yine olmaz. Ama göreceksiniz kesemediği için hepsini de oynatacak.
sallai'yi bir kaç hafta izleyeceğim. eğer umduğumuz gibi verimli çıkarsa bence en ideal kadro:

muslera

kaan sanchez apo jakobs

torriera sara

barış yunus sallai

osimhen
olmalıdır. icardi fiziksel olarak mükemmel duruma ulaşana kadar yedek opsiyon olmalıdır. sistem de değişmemelidir.

sallai cacık çıkarsa da ideal kadro, fb maçı onbiri:

muslera

kaan sanchez apo jakobs

torriera sara

yunus mertens barış

osimhen
olmalıdır.

hoca eğer başka arayışlara girerse hem kendine hem de gs'a yazık eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt