#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk attığı goldeki ofsayt saçmalık ötesiydi, 2.golü de iptal etmek için baya uğraştılar, Allah hakikaten düşmanın da şereflisini versin, her maç aynı saçmalıklarla uğraşıp duruyoruz. Orta hakem, var'daki palyaçolar, tff başkanı, malum camianın başkanı ve bunca salıncak sevdalılarına gelsin o gol.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın ilk yarısının yarısından fazlasini izleyemedim, izlediğim kismida AVM'de telefondan izledim. Sen nasıl birşeysin ya.. beyler aranizda 75 milyon doları olan varsa borc verebilir mi? 2 seneye geri öderiz, chealseye falan satarız.

Ligde ve Avrupa 'da toplam 315 dakika forma giymiş 5 maçta 3 gol 4 asiste ulaşmış. 315 dakikada 7 gol katkısı çok iyi ki daha sayılmayan, rakibe çarpan veya iptal edilen filan var

1729429170055.webp

Bu adam nasıl bize geldi yav.

İlk attığı goldeki ofsayt saçmalık ötesiydi, 2.golü de iptal etmek için baya uğraştılar, Allah hakikaten düşmanın da şereflisini versin, her maç aynı saçmalıklarla uğraşıp duruyoruz. Orta hakem, var'daki palyaçolar, tff başkanı, malum camianın başkanı ve bunca salıncak sevdalılarına gelsin o gol.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk attığı gol bana göre de ofsayttı..Kaçırdığım veya göremediğim birşey mi var ki?

bu hafta kobretisinin tadına bejekeninde doya doya bakacağını umut ediyorum

İcardi'den sonra Osimhen için de " Bir nesli GALATASARAYLI yaptı." diyecekler. )))
İcardi'nin gol sevincinden sonra Osimhen'in maskesi devrede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt