#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maske olayları vs gösteriyor ki bu adamı demotive etmek için her şeyi deneyecekler.

Ben açıkçası ırkçılık bile yapabileceklerini düşünüyorum, daha önce yapmadıkları halt değil. Bu konularda çok hassas bir insan, umarım böyle bir gerzeklik yapmazlar. Böyle bir adama ülkeyi sevdirmişken, dünyada gözler üstündeyken böyle yapıp rezil etmezler umarım ülkeyi

ters teper, kendi oyuncuları da etkilenir

Korkudan maskesindeki kopçaları bahane edip şikayet etmişler Osimhen'in gazabından kurtulamayacaksın Fenevbahçe.
20240918_194050.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb'ye 3 gol atarsa profil resmimi Osimhen yapcam.

bu sözün bir level üstü, osimhen 3 gol atarsa, post olarak "osimhen 3 gol attı" yazmaktır reyiz :/

nasıl böyle risklere girebiliyorsun vallahi bravo.

Çatalına kanatlarını açmış vahşi kelebek yaptıracak kişiler var tabi seninki en az bu kadar iddialı sayılır.

Olm sizin durumun ciddiyetinin farkinda degilsiniz herhalde.

Profil resmimde ICARDI diye bir adam var simdi. Onu indirip baskasinin resmini koymak bana koymak gibi biseydir.

Nazar degdirmek istemiyorum herife ama uzun süredir bir oyuncuya bu kadar yukselmemistim ilk maç gol falan da atamadı ama sahada öyle bir canavar vardı ki en son bu hissi Mustafa Muhammed'in ilk maçlarında almistim inşallah sonu benzemez..
Osimhenin en büyük farkı gol atamasa da rakip defansı hallaç pamugu gibi dağıtıyor resmen

Vinicius ve Mitroglu gibi şampiyonluk golü atsın yeterli, geri kalanını İcardi halleder.

FC 25 ratinglerinde en yüksek dört oyuncumuz. Osimhen 87'den, İcardi ise 83'den fazla olmalıydı bence. Torreira 83 ve Mertens 80 ise normal.
InCollage_20240919_180219691.webp

Yarın senin akşamın olacak. Nasıl büyük bir oyuncu olduğunu yine tüm cihana göstereceksin. Haydi Victorum
FB_IMG_1726850829487.webp

ilk derbisi böyle adamlar yüz yılda bir gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt