#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın duruşu bile karşıdaki kişi için tehdit ve tedirginlik verici. Bu sene nereden ve nasıl düştü şansımıza bilmiyorum ama şampiyon olacaksak sayesinde olacağız. Kendisinin olmadığı bir senaryoda takım yüzde 70 güç kaybeder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer maçlarda oyun içi aktifliğini çok beğendiğim için gol atmamasını sorun bile etmemiştim. Zaten bu aktifliğini ile her maç gol atmasa bile asist veya takımın attığı gollerde payı olur. Bu maç 45 dakikada bile tamamıyla bir 100 milyon Euro forvet nedir onu gösterdi. Umarım sakatlığı önemsiz bir durumdur.

Yönetim dua etsin de bu adam devre arası gitmesin.

Ayrıca yönetime de gelecek sene yapılacak transferle ilgili ipucu veriyor adam. Seneye kendisine benzer ileride hareketli pres yapan yırtıcı genç bir bir santrafor almalıyız.

Adamın yaptığı koşular pres ve mücadele hem rakip defansı ileri çıkartmıyor hemde geriden koşu atan oyuncularımıza alan açıyor. İkinci yarı adam olmayınca kasımpaşa defansı orta yuvarlağa kadar geldi.

Normal bi herif değil, ne yapıp edip 1 yıl daha kiralamanın formülünü bulmak lazım.

Bundan sonra alacağımız forvet böyle bir tip olmalı çok güzel referans oldu lig için. Dua edelim de sıkılıp gitmesin devre arası

Profil resmimden neden kaldırıldı fotosu? 2 gol atmadımı daha dün gece bu adam? Beyler özgürlük tanımayacaksanız gideyim, özgürsem de istediğim adamı koyabileyim. Bu geyik çok uzadı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç kurtul seneye kabaligin bilgisiz fikrin hakaretin taraftarlık sayıldığı ortamdan

Kaç kurtul seneye kabaligin bilgisiz fikrin hakaretin taraftarlık sayıldığı ortamdan

Yahu bırak Allah aşkına gidecek olanlar belli.
Gerçeklerden bi haber herşeyi körü körüne savunan taraftar ve iş billmez çapsız yöneticiler ,okan buruk ilk gitmesi gerekenler.

Osimen gibi bir piyango vurmuş sizin yönetim ve okan buruk gibi kuracağınız kadroyada ve planlamayada lanet gelsin..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt