#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
middle-finger-thumbs-up.gif
IMG_5052.webp

Napoli'de üzerine yapıştırılan imajın zıttını çizmeye çalışıyor gibi geliyor bana. Çok şaşırdığımız tepkilerin temelinde bu var muhtemelen. Avrupa'da da ne kadar çok gol atarsam o kadar gündem olurum düşüncesinde olabilir.

Tjk yı hanımı eyleyeceğini bilmeyen yoktur heralde

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Topu ceza sahasının herhangi bir yerine ortalayınca ne yapıp edip bir şekilde kafayı vuruyor yav. Çok enteresan bir adam.

İnşallah sakatlık vs olmazsa, böyle üstün yeteneklere sahip bu adam öyle bir hırs ve motivasyonla bizi hem şampiyon yapacak hem de Avrupa’da beklemediğimiz yerlere getirecek

harikulade - ama takımın oyunu "osimehen atalım o top tutar" moduna girmesi can sıkıyor benim açımdan.

bjk maçını çözecek inşallah ve rahat maç izletecek umudum var.

dün 4-0 yapsaydı çok daha rahat ve averajlı galibiyet almış olacaktık - ama konuda hata onun değil tabi, gol kaçar sıkıntı yok.

Barışın ve diğer kanatların önceliği kaleyi düşünmekten çok icardi-osimheni görmek ve bulmak olmalı.

İcardi ilk geldiği zamanda benzer sıkıntılar oluyordu. Ne zaman kerem-icardi-rashica uyumu oldu o zaman seri galibiyetler almaya başladık.

Lüxe bak hem Osimhen hemde Icardiye sallama lüksümüz var

verdiğimiz maaşla para biriktirip kendi bonservisini alsın işte. kalanına kulüp adına kredi çekeriz taksitle öder. daha ne kadar iyilik yapalım bilemedim

zamanında köln, podolski için bir internet sitesi üzerinden pixel satıyordu. her bir pixel satın alan kişi, resim ve yorum yükleyebiliyordu. bu şekilde 1 m euro civarı para toplamışlardı bonservis için. 1 milyon nüfuslu bir şehrin takımı. gs'ın dünya çapında 30 m taraftarı var.

şaka değil. yeter ki oyuncu ikna edilsin, bu parayı toplayabilecek bir camia, gs camiası.

tüm taraftara zerk edilecek (icardi-aşkın olayım işi gibi) süper bir organizasyon ayarlarsın. bak taraftar "kulüp borç ödesin" diye bu parayı vermez ama osimhen için verir.

1m euro verecek 10 tane zengin de bulursun, 10 euro verecek 1 milyon taraftar da bulursun.

eski açık'ta biri superchatte de yazmış,

55bin kişilik stadta bir organizasyon yapsan, biletin tanesi 50bin tl'den stadı fullesen, osimhen'in bonservis parsı çıkıyor mesela :d

türkiye'de + avrupa'da yaşayan gs taraftarlarını da toplarsan, sonucunda "kesin olarak osimhen'i alacağız" desen, bu organizasyon için 50bin tl verecek (1350 euro) 55bin adam vardır bence 30 milyon gs taraftarı arasında. :ddd

al şu maçı aslanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt