#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi hoş ama zırt pırt sakatlanma işi nedeniyle 50 falan werilmez. 1 sene daha kiralayabiliyorsak kiralayak yoksa tatlı tatlı ayrılalım
tony-star-thinking.gif

Futbolu cok basit bir bilgisayar oyunu olarak mi yorumluyorsun onu dusundum az once.
Napoli'de de ara ara sakatlanan bir adamdı. Milli takımında abuk subuk sahalarda oynuyor.

50 milyon verdikten sonra Luyindama gibi sakatlanırsa ne yapacağız? Bizim kulübün hiçbir topçuya 50 milyon vermemesi lazım.

Git Fblilerin beyanatlarını aç. Allah aşkına benle uğraşma

Napoli'de de ara ara sakatlanan bir adamdı. Milli takımında abuk subuk sahalarda oynuyor.

50 milyon verdikten sonra Luyindama gibi sakatlanırsa ne yapacağız? Bizim kulübün hiçbir topçuya 50 milyon vermemesi lazım.

Git Fblilerin beyanatlarını aç. Allah aşkına benle uğraşma
Ben zaten oyle bir teklifte bulunacagimizi varsaymiyorum yani bunlari yazan cizenler sosyal medyada hayal urunu satiyor, milleti bosuna heveslendiriyor olmayacak birseye. Elin adami pat diye 50-60 verir ama bizim yapabilecegimiz seyler degil bunlar.

Ona en yakın kaynak kabul edilen kişi sakatlığı yok Türk medyası yalan haber yapıyor diyor bizim Türk medyası sakatlığı var diyor.

Umarım altından başka şeyler patlamaz yoksa bizde bu sene patladık demektir. Osimhen demek bu sezon demek

Ona en yakın kaynak kabul edilen kişi sakatlığı yok Türk medyası yalan haber yapıyor diyor bizim Türk medyası sakatlığı var diyor.

Umarım altından başka şeyler patlamaz yoksa bizde bu sene patladık demektir. Osimhen demek bu sezon demek
Sakatlığı var da dememiş. İdmanda yer almadığını biz de biliyoruz zaten. İzinli de olabilir belki

Sakatlığı var da dememiş. İdmanda yer almadığını biz de biliyoruz zaten. İzinli de olabilir belki
Ağrısı varmış sanırım. Ciddi bir durum yok ama kendisi kampta yemediği için koruyucu bireysel çalışmalar yapıyor bazen herhalde. Pazar günü mü bu tarzdı haberler Haluk Yürekli söylemişti sanırım.

Ağrısı varmış sanırım. Ciddi bir durum yok ama kendisi kampta yemediği için koruyucu bireysel çalışmalar yapıyor bazen herhalde. Pazar günü mü bu tarzdı haberler Haluk Yürekli söylemişti sanırım.
Büyük ihtimalle öyledir. Sakatlık değil ama sakatlık riski vardır. Geçen maç biraz ağrı falan hissetti ama devam etti

Osimhen neden fotoğraflarda yok diyorsanız, bugün antrenmanda yer almadı çünkü. (y)(y)(y)

Nasıl performans verirse versin bonservisiyle almak mant8kli degil cok para. Eger o paraya alirsak ben her mac 3 gol 1 asist beklerim rakip kim olursa olsun.

Bize gelmeden önce mi geldikten sonra mı ne bireysel bi idman paylaşmıştı teker yuvarlayıp,komando eğitimi yapıp,ağzıyla tır mır çekiyodu o insan azmanı okan idmanıyla tanışır tanışmaz her hafta sakatlanır hale geldi

Yetersiz badi ekrem kılıklı beden eğitimi hocası dünya yıldızımızı mundar ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt