#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef sezon kapama çok kötü oldu. Osimhen de sakatlığa eğilimli oyuncu. Bunu da kaybedersek ne forvetlerimiz var derken batshuayi'ye kalacağız

bu adamı milli takıma göndermemeliyiz. tarla gibi zeminlerde mali'ye burkina faso'ya karşı falan oynatıyorlar adamı. geçen libya havalimanında esir tutuldular falan :d

Icardi ve bundan sonra gelen hic bir forveti begenmeyecegiz resmen forvet mevkisinde duraklama donemine gircez ben simdiden buna uzuluyom.

Bu adam da bi anda tamam iyisiniz hoşsunuz da baba ben Chelseaye kaçar derse o zaman görürüm sizi

Piyangodan bu eleman çıkmasa kayıp sezon olacakmış şaka maka. Galatasaray balı diyolar da bazen hak veriyorum hakkaten :asd:

Pamuklara sarılmalı skoru bulabilirsen erkenden çıkar bu adamı oyundan pestilini çıkarma şu adamların Okan hoca ...

Bu adamı hor kullanırsak elimizde sadece bast kalabilir. bast'ı ligde hor kullanıp, osimheni bazı maçlarda korumalıyız ki elimizde güçlü bir silah her zaman kalsın.

icardinin sakatlanması alma ihtimalini de zora soktu.

şimdi diyeceksiniz ki tam tersi icardi sakatlandı artık kesin alırlar. işte öyle birşey yok.

çünkü tahminimce sezon sonu icardiden bonservis kazanılacak ve maaş yükü osimhene aktarılacaktı.

şimdi sezon sonu süprizli yumurta oldu. bekleyip göreceğiz.

Bonservisinin alınması için kulübünün uğruna ada sattığı ilk adam olarak tarihe geçebilir

Bu kral da iyi hoş ama niye karşı karşıya gol atamıyor yav çok ilginç :D

milli takımdan dolayı maç falan kaçıracak mı sezonun 2. yarısında falan, ne durumda acaba bu aptal afrika turnuvaları

Stadımızda attığı gollerden sonra o saçma sapan şarkı çalıcağına hem icardiye hemde bize bir nebze moral olması için aşkın olayım klarnet versiyonunu çalmalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt