#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bizi övüp dünya çapında büyük, aile kulübü diyor, müthiş bir şey bu. Haklı da. Örneği çok bu tarz açıklamaların. Fakat Osimhen de sıcakkanlı ve çok mütevazi bir kişiliğe sahip. Daha uçaktan iner inmez tavırlarını ve gülüşünden anladık zaten.

Karşılıklı bir olay aslında bu. Zaha da bunu yakalayamadık misal, bazen istisnalar oluyor.

Adam bizi övüp dünya çapında büyük, aile kulübü diyor, müthiş bir şey bu. Haklı da. Örneği çok bu tarz açıklamaların. Fakat Osimhen de sıcakkanlı ve çok mütevazi bir kişiliğe sahip. Daha uçaktan iner inmez tavırlarını ve gülüşünden anladık zaten.

Karşılıklı bir olay aslında bu. Zaha da bunu yakalayamadık misal, bazen istisnalar oluyor.
zaha asosyal bir tipe benziyor

afrikada doğup büyüyenler böyle osimhen gibi. zaha pembe götlü afrikada doğmuş ama 3-4 yaşında ingiltereye gitmiş büyümüş ingiltereli sayılır

IMG_5773.webp

Bitti mi denize dalışlar?
Fayda etmez artık o bakışlar

Öyle bir madde mi var cidden işimizi şansa bırakma ihtimalini mi göze almışlar bunlar, icardi de yokken osimhen falan giderse zaten şampiyon olma ihtimalimiz yok demekten bile az olur

Bu yönetim ayakta gezen yalan makinesine döndü. Yok diyorlar sonra var olduğu bizzat başka yönetici/TD tarafından ortaya çıkıyor ve hayatlarına utanmadan, yüzleri kızarmadan devam ediyorlar.

Bunu yapan “Osimhen gitmeyecek” haberi de yaptırır, “Osimhen bonservisimi almak istiyor” haberi de yaptırır. Evet Osimhen burada mutlu, evet kulübü sevmiş ve burada elinden geleni yapmak için çabalıyor ama görünenden çok daha fazlası pompalanıyor gibi geliyor bana. Bunda da bu artniyetli yalan makinelerinin payı olduğunu düşünüyorum. Adam yarın ben profesyonelim deyip devre arası çeker giderse bizimkiler forvetsiz, hazırlıksız g.t gibi kalır. Yazın kenara

Oyuncuya bağlı çok Türk arkadaşı varmış herşey olabilir. Maç kaçırma olayı düzelir.

Bizim tempomuzla pl temposunun arasinda 3 kat falan fark varda araplara gider o.
kendi söylemi var ya burda kazandığımın toplamını 1 yılda arabistanda kazanabilirim diye - geçen sene mi ne.

tabi GS taraftarı arasında falanda fotosu var mutlaka açık olabilir bu konuya ama maddi olarak gücümüz yetmez muhtemelen. İlkay gibi "şimdi değil" modunda bir şeyler der gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt