#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BÖYLE BİR REZİL FORVET PERFORMANSI GÖRMEDİM

Geldiğinden beri iki derbi bir Tottenham maçı aldı iki gol kaçırdı diye çöp çekmeyeceğiz haliyle.

Bencil olmaması büyük maçlarda baya işe yarıyor ama böyle maçlarda özellikle saha böyleyken pozisyona girdimi vuracan

bu akşamki performansından dolayı demiyorum ancak umarım saçmasapan bir şekilde 2 takım toplayabileceğimiz bir parayı bu adama gömmeyiz. olmaz ama olursa olmasın

Manyak davranmayın.şahane bi asisti yendi,saranin pasında da topun dibine girdi sanırım.topu önüne alıp gidişi çok iyi

Top sürebilen santraforumuz var sonunda be. <3

Onun standartlarını baz almazsak gayet iyiydi. Rakip savunmayı perişan ediyor yiğidim. Tabi karşı karşıya kaçırdığı goller bir tık üzdü ama laubali değildi gene de.

Max 35 napolinin işine geliyorsa.
Okey versinler hemen havale yapalım, derdimiz yatırım transferi.

Şu haliyle 35 ten fazla verilmez ama yine de tavanı yüksek bir adam o da olmasa hepten biteriz

Bugunun en onemli detayi golden sonra Osimhen'in hal ve hareketleridir. Takimi sahiplenisi, aidiyeti cok sasirtti beni. Sokayim bugun ki performansina. Kotu de oynamadi ayrica. Biz nasil bir sey diledik ki bu adam bizim canimiz, kanimiz oluverdi bi anda. Valla cok enteresan.

Su adami da elsetirmeyin. Herif takimdas olayim deyip arkadaslarini %100'luk gol pozisyonuna sokuyor, Apokerim'in olmasi gereken yerde kalaye giden mermiye kafa atiyor, gol sevinci yapan arkadasini olen taraftarin resmine gonderiyor unutmadik demesi icin ama iki kere kaleciyle karsi karsiya atamadi diye tu kaka oluyor ki o pozisyonlara da nasil bir vucud calimi atip girdigini goremiyorsaniz pes dogrusu. Olmayacak pozisyonlar hazirliyor kendine. Bugun atamaz yarin atar. Yani Okan'a laf edenleri tas yagmuruna tutacaksiniz ama Avrupa'nin top 5 forvetinden birine bok gibi oynuyorsun diyecek kadar kizacaksiniz. Kustureceksiniz adami yaw. Bir gram olasilik vardyiysa da kalmasi icin onu da yok edeceksiniz. Yapmayin etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt