#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samimi söylüyorum osimhenin iyi oynadiginida düsünsemde ki adamin asistlerini bol keseden harcadilar.

herneyse mevcut piyasa degerlerini düsünürsem.
osimhenin 100m ettigi dünyada
icardi 200m'dur.

ben böyle adaletin..

hem bodrum maçında hem de bu maçta rastgele ileriye salladığımız toplar pozisyona dönüştü. pozisyon ihtimali bile yoktu ortada

icardi olsa atardı diyoruz ama icardi o toplara koşamayacaktı bile.

ama bu da her zaman denk gelmez. o toplardan pozisyon çıkınca pozisyona girmiş gibi görünüyoruz ama oyun akmıyor bizim takımda.

Çok kaçırdığı için feci sinirlendim maç anında ama 3 net asistinden 1 tanesi gol oldu sadece. Hiç atamıyor olsa da asistleriyle bile damga vurabilirdi diğerleri biraz becerikli olsa.

Yineliyorum kendisini bonservis bedeli max 30 milyon euro.
1 sene sözleşmesi kalmış herifin sürekli gol kaçırıyor napolinin işine gelirse, kimse 50 milyon bile vermez mbappe usulü + 1 sene daha bekler bedavaya alır. Bu kötü olduğu için söylemiyorum yaşadığı son 1 sene 70 milyon kimsenin gömmeyeceği bir herif haline getirdi bence.
Irkçılık vs sonrası bu adam kafayı kırmış, çok sağlam bir aile bağı olmadan da bir kulübe para için gideceğini de zannetmiyorum.

Transfer edebilecek çok takım da yok işin özü. İhtiyaçlar doğrultusunda bakmak lazım. Çoğu büyük takım oyuncu değişimi gösterecek ki kendisine ihtiyaç doğsun.
Ortada gyökeres diye bir gerçek de var yani. Büyük takımlardan birisi eksiğini bununla dolduracak.
Gün itibariyle 60 milyonu kime gömmek istersin deseler bu herife gömeceklerdir.

İşin bir de osimheni ikna durumu var.
Adam ırkçılık yaşayacağı lige gitmek istemiyor, as oynatacak bir takım olmalı ve 75 milyonu da trick yatıracaklar. Ek olarak bu adamın da maaş beklentisi olacak. Büyük takımsan senelik 35 milyonu çıkaracaksın gözünden.
Bu şekilde takım sayısını iyice filtre ediyorsun.
Ben transferi konusunda en ileride olabileceği kulübün Münih olduğunu düşünüyorum.
Kane 32 yaşına girecek transfer teklifi alırsa belki satarlar o zaman salça olurlar işte tek büyük tehlike bunlar. Umarım gyrökesi alırlar da engel olmazlar bize.

Ne yapıp edip bonservisini katakulliye getirip 30 milyona salmalarını sağlamalıyız.
Gerekiyorsa zar atıp Ağustosun başına kadar beklemeyi göze alacağız hem osimhen hem biz. O zaman alırız bak bu paralara.

İcardi ile manyak ötesi uyumlu olacaklardı, yazık oldu. Bizim ligde hiçbir savunma icardi ve osimheni aynı anda tutamazdı. İcardi olmayınca rakip stoperler sadece osimhene yoğunlaşıyor

Çok gol kaçırıyo ama kaçırdıkları pozisyonların %90ı falan kendi atletizmiyle fiziğiyle kazandığı pozisyonlar o yüzden pek suç bulamıyorum. 4.5 xgnin 2.5-3ünü kendi becerisiyle üretti adam.

Bu adamı eleştireceksek şayet kapatalım kulübü gitsin. Kaçırıyor mu banze evet hatta en basitleri kaçırıyor ama bu kadar baskılı oynamanın en büyük etkeni bu adamın yaptıkları. Aynı golleri bazen Haaland'da, Lautaro Martinez de kaçırıyor. Bu adamdan ötesi zaten yok bizim gibi takımlar için. Bu kadar da doyumsuz ve şımarık olmayalım bence.

defansa yardim etmiyor
muslera'nin kademesine girmesi lazim

Geçen yıl İcardiyi bokluyordu fenerliler oyun içinde yokmuş devamlı penaltı atıyormuş vs.. Şimdi aynı tipler Osimhen İcardinin yarısi etmez diyor ..
Tarihimizin en iyi forvetlerinden birini izliyoruz manyak manyak işler yapmayi bırakın lütfen .. Tüm takım bok gibi oynasa bile osimhen sahadaysa bir şekilde pozisyon buluruz öyle bir lüks bu herif ..

Osimen attı okan buruk kurtuldu.osimen kaçırdı okan buruk kurtulamadı.
Neymiş çok kaçırıyormuş..Yahu girdiği pozisyonların çoğu zaten kendi çabasıyla girdiği pozisyonlar..
Orta açmaktan aciz oyuncularla dolu takım.
Şut tekniği zayıf oyuncularla dolu takım.Ondan sonra neden gol atamıyoruz,

Osimen devre arasında giderse hiç şaşırmam.

Osimhen dün ne yaptı tek tek bakalım bunları bir maçta yapabilecek kaç oyuncu vardır acaba dünya uzerinde ?

Maçın başında yunusu karşı karşıya bıraktığı pozisyon enfes bir pas yunusun 40 yaşındaki canerden ağır kalacağını hesap edememiş

Screenshot_2024-12-02-11-09-35-748_com.android.chrome.webp

Direkten dönen topu ..Arkasında 2 kişi varken ezip geçerek pozisyona girdi

Screenshot_2024-12-02-11-11-55-699_com.android.chrome.webp

Penaltı pozisyonu yine olmayacak bir topa ayağını sokup penaltı aldı ama yvsk hakem yedi

Screenshot_2024-12-02-11-12-24-216_com.android.chrome.webp

Şu vuruşu ligde kaç kişi yapabilir

Screenshot_2024-12-02-11-14-44-067_com.android.chrome.webp

Sallaiye asirtip asist yaptığı top

Screenshot_2024-12-02-11-16-12-658_com.android.chrome.webp

Barış alpere al da at dediği pas

Screenshot_2024-12-02-11-16-52-352_com.android.chrome.webp

Demirbaya yaptığı enfes asist

Screenshot_2024-12-02-11-19-32-136_com.android.chrome.webp

Son dk Batshuayiyi asirttigi top

Screenshot_2024-12-02-11-20-25-599_com.android.chrome.webp

Icardi olsa atardı Icardi olsa şöyle olurdu, ulan ilk sezon hariç son 2 senedir izlemesek inanıcaz, İcardi bi tarafını kaldırıp bu herifin girdiği pozisyonların çeyreğine giremezdi. Osimhen çok kaçırıyor ama her topu pozisyona çeviriyor. Ne çabuk unuttunuz "Ama İcardiye top gelmiyor yea" dediğinizi. Osimhen'e nasıl geliyor top? Adam çatır çatır koşuyor yırtınıyor çünkü. Eleştirinin dozu olmalı, kendisi çok çok iyi bir futbolcu.

Osimhen dün ne yaptı tek tek bakalım bunları bir maçta yapabilecek kaç oyuncu vardır acaba dünya uzerinde ?

Maçın başında yunusu karşı karşıya bıraktığı pozisyon enfes bir pas yunusun 40 yaşındaki canerden ağır kalacağını hesap edememiş

Ekli dosyayı görüntüle 269182

Direkten dönen topu ..Arkasında 2 kişi varken ezip geçerek pozisyona girdi

Ekli dosyayı görüntüle 269183

Penaltı pozisyonu yine olmayacak bir topa ayağını sokup penaltı aldı ama yvsk hakem yedi

Ekli dosyayı görüntüle 269184

Şu vuruşu ligde kaç kişi yapabilir

Ekli dosyayı görüntüle 269185

Sallaiye asirtip asist yaptığı top

Ekli dosyayı görüntüle 269186

Barış alpere al da at dediği pas

Ekli dosyayı görüntüle 269187

Demirbaya yaptığı enfes asist

Ekli dosyayı görüntüle 269188

Son dk Batshuayiyi asirttigi top

Ekli dosyayı görüntüle 269189
Hocam boşuna uğraşma bazı insanlara anlatamazsın. Bunlara 2019-2021 arasındaki karanlık dönem müstahak

Hocam boşuna uğraşma bazı insanlara anlatamazsın. Bunlara 2019-2021 arasındaki karanlık dönem müstahak

Hayır renktas ben bunu kabullenemiyorum bu kadar kör futboldan bihaber olunamaz .. Osimhenin ligde hagi-alex etkisi gösterdiğini idrak etmemek için ısrar ediyor insanlar..
Ve bunları 3 ayda yaptı sadece hiçbir aidiyet duymak zorunda da değildi adam süperstar denk gelmiş tesadüfler silsilesiyle buraya dusmus zaniolo gibi de takılabilirdi..

Hayır renktas ben bunu kabullenemiyorum bu kadar kör futboldan bihaber olunamaz .. Osimhenin ligde hagi-alex etkisi gösterdiğini idrak etmemek için ısrar ediyor insanlar..
Ve bunları 3 ayda yaptı sadece hiçbir aidiyet duymak zorunda da değildi adam süperstar denk gelmiş tesadüfler silsilesiyle buraya dusmus zaniolo gibi de takılabilirdi..
Usta kimse maç izlemiyor ki sofascore mackolik istatistiklere ratinglere bakıp dümenden sıkıyorlar biraz maç izleseler böyle bir zırvalama seansına maruz kalmayacağız osimhenin 3 maçta kaçırdığını mbappe haaland 1 maçta kaçırıyor ve kaçırdıkları topların hepsi de koşu yollarına servisle rahat pozisyonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt