Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.854
- 3.421
- 698
İstekli oynadı, koştu, asistlik toplar attı ama 100 şut atılan maçta çıkıp 1 tane atamadı, arkadaş bize golcü lazım bu adam müthiş bir çok özelliği sahip ama topa vurmayı biliyor, ne plase yapar ne sıfıra inen olduğu zaman tilki gibi pozisyon alır, lambur lumbur topu kaleye sokar ve 20-25 tane gol atar ki gittiği her yerde bunu yapar ama asla elit bir oyuncu olamaz, nitekim bize kadar neden ve nasıl düştüğünü günler geçtikçe belli ediyor. İcardi'nin bu sezon kısa süre içinde attığı 6 golün 1 tanesini bile atamaz, buna kalıbımı basarım. Linçleyenler olacaktır ama umarım haklı çıkarlar. Buradan bir takıma gidecektir ama en fazla 2 yıl veriyorum, Haaland bile stop etti ki Osimhen çok rahat stop eder.
Şu takıma Mostafa Mohamed'i koysak o da 20-25 tane atar bize daha fazlası lazım bundan dolayı 40 gol atan Valencia ile 40 gol atan Dzeko-Bats ikilisine karşın 20 tane atan İcardi'nin takımı şampiyon oldu.
Biz belamızı bulduk İcardi sakatlığı ile kimse farkında değil, haykırıyorum günlerdir çünkü içim yanıyor.
Şu takıma Mostafa Mohamed'i koysak o da 20-25 tane atar bize daha fazlası lazım bundan dolayı 40 gol atan Valencia ile 40 gol atan Dzeko-Bats ikilisine karşın 20 tane atan İcardi'nin takımı şampiyon oldu.
Biz belamızı bulduk İcardi sakatlığı ile kimse farkında değil, haykırıyorum günlerdir çünkü içim yanıyor.