#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor Osimhen. Neden değerinin böylesine yüksek olduğunu, neden Napoli'nin 30 senelik Şampiyonluk yokluğunu bitirdiğini ve böyle büyük bir Süperstar olduğunu gösterdi. Harika bir performans. Attığı goller, verdiği paslar ve hızıyla gücüyle fark yarattı. Bu sezon hem ligde, hem avrupadaki Şampiyonluğumuzun etkeni olacak. Harikaydın Kara Boğam
48omll.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün ile takas derlerse kabul etmeyelim onun dışındaki her teklife okey. Gabriel Sara da dahil..

Takımda bazı oyuncularımız hücumda pozisyon harcadığımızda arkadaşlarına anında tepki gösterebiliyorlar. Geçtiğimiz sezon Kerem'in bunu sık sık yapması rahatsız ediyordu beni, bu sezon da Barış'ın bunu yaptığına görmezden gelemeyeceğim kadar rastlıyorum. Zaten gol kaçırmış olmanın hayal kırıklığını hisseden bir oyuncuya takım arkadaşı olarak orantısız tepki göstermek onun moralini, haliyle de maçın geri kalan süresindeki performansını olumsuz etkileyebilir.

Osimhen futbolculuğunun yanı sıra, yukarıda anlattığımın tam tersini yapıyor olmasıyla benim bir hayli beğenimi kazanıyor. Arkadaşlarına tepki gösterebilecekken, çoğunlukla onları teselli etmeyi ve onlara destek olmayı tercih ediyor. Takımın açık ara en değerli oyuncusu olarak hem sahadaki çabasıyla, hem de genel olarak pozitif tutumuyla ne kadar iyi bir karakter olduğunu gösteriyor. Galatasaray formasına tamamıyla yakışan bir oyuncu.

kvaralı sezonda şampiyon napolinin 15-20 maçını izlemiş biri olarak şuanki performansı %60 felan

kvaralı sezonda şampiyon napolinin 15-20 maçını izlemiş biri olarak şuanki performansı %60 felan
Kamp yapmadan geldi adam. Tabiki %100 ü olmadığını biliyoruz. Bu hali bile ligi kırmaya yetti de arttı bile.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşı karşıya kaçırdığı bazı pozisyonlardan sonra kayseri maçında bu sefer teknik ve aşırtma vuruşla golü bulması bu işe kafa yorduğunu gösteriyor. Güzel bir durum

Keşke alabilsek. İnanılmaz merak ediyorum akıbetini

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt