#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın burayı bu kadar sahiplenme sebebi Nijerya'lı olması aslında.

Avrupa'nın o bürokratik soğukluğunun ardından kendi memleketi gibi renkli ve daha cana yakın insanların olduğu bir yere geldi.

Olm adamın takım arkadaşına 50.000 kişi bi adama aşkın olayım diye bağırıyor lan bunu başka yerde göremezsiniz

Şu herifin direkten dönen - milimlik ofsayt olan -bilmem kime çarpıp yazilmayan golleri ve harcanan asistlerin keşke istatistikleri tutulabilseydi..
İstatistiklerin bu kadar ötesinde oynayan bir oyuncu ben bu ligde uzun süredir görmedim artık yazmaktan saymaktan bıktım .. Yine bu hafta 2 golle bitirdi maçı 2. Golumuzde mertense süper pas attı Mertensin sutu değil de barışınki gol oldu.. Keza Barış Alpere Eyüp maçında yaptığı asistin aynısını yaptı ikinci yarı Barış yine kaçırdı..
Eyvallah her pası gol olsun demiyoruz ama bir adamın da bu kadar asisti pic edilmez .. Şu maç rahatlikla 2 gol 2 asisti vardı mesela.. 11 maç 9 Gol 3 asist bu herif için çok komik rakam.. Diyorum ya biraz şanslı olsa 13 gol - 9 asist falan yapabilirdi ..
Bu herif her maç 2 gol katkısı yapacak top oynuyor

45m düsmüs bonservisi dogru ise. gs yöneticinden almis sezgin germez haberi.

Umarım futbolcu sözüyle işi tamamen savsaklamıyorlardır. Alternatif düşünülüyordur. Yani sanmıyorum ama futbolcu bu, ben gidiyorum derse göt gibi kalmamak lazım.

Resmi hesabın günaydın mesajını maç vs olmamasına rağmen story olarak paylaşmış 🙂↕️ dünyanın en iyi forveti..

Kim doğmuş bugün? Napoli'nin 30 senelik Şampiyonluk hasretini bitirecek kadar üst düzey bir Santrafor olan Victor Osimhen doğmuş. Böyle büyük bir Süperstarın bizde olması çok özel. Karakterin ve Kalbinde oyunculuğun gibi kaliteli. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin aslanım
InCollage_20241229_012453792.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki doğmuş gelmiş geçmiş en iyi Santrafor oyuncusu Victor'umuz Osimhen'imiz! Napoli ile İtalyada yaptıklarından sonra, Galatasarayımız ile de hedefler ve hayallerimiz çok büyük. Yeteneklerin ve Karakterine sonsuz güveniyoruz. Beraber Nice Mutlu Yaşlara Aslanım
InCollage_20241229_011827119.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Imkansiz gibi ama tapusunu alsak mukemmel olacak.
Biz Gs'yiz yalniz. Isimizi sadece hayale birakamayiz. Mutlaka alternatifler bulunmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt