#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bu maç değil uzun zamandır performansı çok düşük

Sene sonuna kadar doya doya izleyelim. Sonrasıyla ilgili umudum yok zaten. Bana bonservis işi imkansız geliyor.

Bu adamı koy dortmundda veya leverkusene falan deli gibi performans verir. biz adamı yanlış kullanmamıza rağmen yine iyi katkı veriyor. tabii bu maç etkisizdi ama top getiremedik bununda payı var.

Ofsayt pozisyonunda Apokerim'in topuna niye sırtı dönükken vurmaya çalıştı ki, rakip defans gibi. Hem blokladı hem ofsayt oldu.

Alma imkanı varsa bile alınmamalı, bugün real taraftarı olsaydım alın derdim anca. Osimhen'in bu takımda 50 60 milyonluk oynaması için bu takımın altından daha çok su akması gerekiyor. Tencerenin yuvarlanıp kapağını bulması lazım, öyle bir durum yok, atmosfer olarak birliktelik olarak var sadece. Güncel galatasaray'ın bir oyuncuya verebileceği max para 20 hadi en baba taş patlasa 25 milyon olmalı ötesi uyumsuzluk.

Bize gelen çoğu topçuda olduğu gibi sezon başındaki performansını sezon ortasında kaybetmiş izlenimi var ama şu an yokluğunu hayal bile etmek istemiyorum, çünkü rakibi her şekilde tedirgin edebilen ve bu sezonun yenilgisiz devam etmesinde öncü olan isimlerin başında geliyor. 70 milyon tabiki etmez ama böyle topçu da zor buluruz. Sezon sonuna kadar gidişatı gözlemlenmeli, alınabilecek her türlü katkı sonuna kadar alınmalı. Sonrasında düşünülür bir karar verilir elbet. Kusura bakmayın ama bu sezon Icardi'ye kalsaydık muhtemelen 10 puan daha aşağıda kalırdık, namağlup falan da gidemezdik. Hele hele 10 kişi kalınan ve 1-0 geriye düştüğümüz Sivas maçı herhalde 4-0'a falan giderdi, bu adam ciddi anlamda olağanüstü bir güç.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe'nin bugün giydiği forma mavimsi bir renkti, ben ne zaman Osimhen'i görsem 2-3 mavilinin içinde tek başına gördüm, yüksek top attık durduk, kazanamadı neredeyse hiçbirini,

pozisyona da sokamadık hiç başka türlü,

süpermenlik bekliyoruz galiba.

Bence icardi sakatlanmasaydı çok daha etkili olurdu. Bütün savunmacılar ona yoğunlaştığı için kaybolabiliyor bazen

Yorumlara bakilirsa derhal kiralik kontrati fesih edilmeli

Yav adama 1 tane top getirebildik mi de kötu oynadi oluyor bu 1

Bugun sara jakobs disinda iyi oynayan baska oyuncu gösterin bu 2

Bu adam messi degil top alip 3-5 kisi calimlayip tavana assin bu 3

İyi adam iyi forvet ama dikkatinizi bir şey çekiyor mu benim çekiyor mesela, ilk geldiği zamanki formu her geçen gün daha da geriye gidiyor gibi, yani bu adam sezon kampı yapmadan geldiği hali bile şuanki halinden daha iyiydi. Bu bence bizim antrenman kalitemizin açık bir göstergesidir

Oynadığımız oyunla Osimen gibi bir adamı bile geriye götürüyoruz.Bir tane yahu koca maçta bir tane isabetli güzel orta yapılmaz mı..
Barış diyoruz güçlü falan ama adam topa vuramıyor.Topu kaldıramıyor.Mertens zaten bitmiş normal olarak topu kaldıramıyo..
Yahu avrupadan çok maç izlerim hatta bizim ligde bile millet çatır çatır güzel ortalar yapıyor.

Şu maçta bir tane isabetli sallai sol ayakla bir orta yaptı oda rakip uzaklaştırdı ama iyiydi.Zor mu arkadaş bu kadar.

Ben osimenin kalma düşüncesi varsa bile sırf bunun için ayrılabileceğini düşünüyorum.

Geldiğinden beri en etkisiz maçlarından birisiydi ama muhteşem bir oyuncu en etkisiz maçında bile savunmayı asla ileri çıkartmıyor.

adama 3 hafta önce kötü dedik diye 2 hafta ceza aldim ben burada

ne bir hakaret vardi ne de baska bir sey

herif yaklasik 1 aydir cok silik sekilde sahada takiliyor

özetlerden ya da kacak yayinlardan yarim yamalak mac takibi yapan tipler yüzünden ceza aliyoruz ama

piyasa degeri 75-100 milyonluk bir oyuncudan bahsediyoruz biz burada

böyle bir futbolcu her mac sahada tanri gibi durmalidir

osimen ise cok kolay sahada kayboluyor

gamsiz batsuhanin bile agirligi daha fazla oluyor maclarda

bozuk futbol piyasasinin sisirdigi topculardan biri sadece bu herif

iyi bir futbolcu olabilir ama max ederi 25-30 milyonu asla gecmez

adama 3 hafta önce kötü dedik diye 2 hafta ceza aldim ben burada

ne bir hakaret vardi ne de baska bir sey

herif yaklasik 1 aydir cok silik sekilde sahada takiliyor

özetlerden ya da kacak yayinlardan yarim yamalak mac takibi yapan tipler yüzünden ceza aliyoruz ama

piyasa degeri 75-100 milyonluk bir oyuncudan bahsediyoruz biz burada

böyle bir futbolcu her mac sahada tanri gibi durmalidir

osimen ise cok kolay sahada kayboluyor

gamsiz batsuhanin bile agirligi daha fazla oluyor maclarda

bozuk futbol piyasasinin sisirdigi topculardan biri sadece bu herif

iyi bir futbolcu olabilir ama max ederi 25-30 milyonu asla gecmez
Katılıyorum sana renktaş. Osimhenin daha alacağı tahmini 3 milyon para var bizden. Sözleşmesi iptal edilip yerine seferovic, bakambu veya viniucusu geri getirmeliyiz. Sonuçta osimhenle bu adamların etkisi aynı. En azından 2-2.5 milyon Euro kâr ederiz

Bu sezon bizi ipten almıştır, performansıda muhteşemdir. Fakat bunlardan bağımsız maçın içinde her an sakatlanacak gibi oluyor bazen bu konu irdelenmeli yüksek bonservis bayılacaksak. Sezon sonu alacağımızı düşünmüyorum da olurda fırsat olursa direk atlamamak lazım. Sakatlık işi önemli.

Gömülecek kadar bir kötü bir oyun oynamadı abartmasak iyi olur bazı şeyleri ama 75m Euro verilecek topçu mu orası tartışılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt