#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top kenarlara indiğinde durduğu yerlere bakmanızı öneririm, külliyen yanlış yerlerde duruyor. Batshuayi'nin oyuna girdikten sonra kenarlarda top alması ve tutmasını 75 dakika boyunca 1 kere bile yapamadı sürekli bir yerlerini tutuyor, isteyen istediğini söyleyebilir ben kendisini beğenmiyorum ve iş sevmemeye doğru gidiyor. İcardi sonrası buzdolabına açık konulmuş peynir tadı var adamda.

Top gelmeme muhabbeti yanlış

Pinekleyen icardi varken de kaçış bahanesi buydu

Bu herif bi geldi icardiye gelmiyo dediğiniz toplar nasıl olduysa gelmeye başladı çünkü top buna değil bu topa gidiyodu olması gerektiği gibi

Bilmem kaç maçtır bu da olduğu yerde bekliyo mücadele sıfır böyle armut gibi beklersen tabi top falan gelmez

Victor Osimhen. Bu lige yaş itibariyle gelmiş en iyi Santrafor olduğunu vura vura gösteriyorsun. Çok iyi mücadele ettin, daha fazla pozisyona sokabilseydik bir Hattrick izletirdin diye düşünüyorum. Seni almak zor olacak Napoliye yalvaracağız artık. Harikasın Kara Boğam
20250104_214858.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok yalnız kalıyor, çünkü ikinci bir adam giremiyor içeriye.

Gerçekleri konuşursak gerçek osimheni tottenham,beşiktaş,fenerbahçe maçında gördük onun harici ortalama oynuyor.Osimhen prime vesaire yok yani.Fiziksel olarak iyi durumda değil 26 yaşında birde.

Son düzenleme:
İcardi obez koşamıyor
Osimhen kronik ve sakar
Batshuayi umursamaz

Evet beyler nasıl bir forvet istiyorsunuz siz acaba ? Forvette Ömer bayram-Emre mor şeklinde çıktığımız dönemlere hasretiniz var herhalde

Ben gideceğini düşünüyorum devre arası, yönetim umarım bir b planı hazırlamıştır. Havayı komple terse çevirecek bir durum olur, eğer hazırlıksız yakalanırsa.

Ben gideceğini düşünüyorum devre arası, yönetim umarım bir b planı hazırlamıştır. Havayı komple terse çevirecek bir durum olur, eğer hazırlıksız yakalanırsa.
Oyuncunun önünde başrolünün kendisi olacağı 3 kupa şansı varken hiç bir yere gitmez. Kötü bir takım olsaydık gidebilirdi.

Gozunuz kor olmasin maclarimiz muthis bir tempoyla oynaniyor.Inanmayan bjk fb ts maclarini izleyip sonra bizim maclara baksin.

Allahin morinyosu o kadroyla fbye kagni gibi top oynatiyor.

Biz seyir zevki yuksek maclar izliyorsak bunda osimhenin yunusun hatta barisin buyuk payi var ama oncelik osimhenin

Osimhen uc tane icardi kadar kosuyor mucadele ediyor.Osimhen sayesinde cevrrsinde oynayan oyuncularimiz daha az marke ediliyor ornek 37 lik mertens ve kimsenin umut baglamadigi yunus

Bitiricilik konusunda icardiye gore evet eksikleri var ama yinede en iyi haliyle bile olsa icardiye tercih ederim osimheni.

osimhen'i kıyıdan köşeden eleştirmeğa cüret edenler
herifi alamazsak (allah korusun) takımın nasıl da bi anda 10 level aşağı düştüğünü görünce fena halde apışıp kalacaklar

osimhen'i kıyıdan köşeden eleştirmeğa cüret edenler
herifi alamazsak (allah korusun) takımın nasıl da bi anda 10 level aşağı düştüğünü görünce fena halde apışıp kalacaklar
alakası yok

konustugum her gsli icardiyi istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt