- 16 Haziran 2010
- 202.577
- 154.315
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı inanılmaz yalnız bırakmış durumdayız nasılsa osimhen halleder mantığı doğru değil.İlk geldiğindeki azman halinden eser yok. Kafa toplarına çıkmıyor. Topla basıp gitmiyor
Şişirilen topta çıkıp defans arkasına vurmak takıma nefes aldırmak bu kadar zor olmamalıAdamı inanılmaz yalnız bırakmış durumdayız nasılsa osimhen halleder mantığı doğru değil.
Ceza sahasına giren adam sayısı yine 2ye düşmüş durumda. Geçen sne icardi ne yaşadıysa aynı oyun anlayışını buna uyguluyoruz.
Elimizdeki heriflere göre bir oyun sistemi var aslında daha az riskli ve dikine kontra futbolu. Uygulamıyoruz.
Ben torreiranın hangi rolde oynadığını 3 aydır çözemiyorum. Maç içinde cılız bir rakip shada press için futbolcu sahada tutulmaz yav çok mantıksız. Bunu desteklemek için mertens geri geliyor forvetteki kim olursa olsun yalnız.
Kafa değişmediği sürece her oyuncu düşecek.
muhtemelen ligi çözdü ve vites artırmıyor, korunarak oynuyor, ki bence çok normal.İlk geldiğindeki azman halinden eser yok. Kafa toplarına çıkmıyor. Topla basıp gitmiyor
fiziksel olarak geldiği zamandan daha geride bu nasıl olabiliyor ilginç.
Çok ofsaytta kalıyor hiç kontrol etmiyor bunu ofsayt taktiği de yoktu öyle bariz rakibin.
Hareketliliği ilk zaman ki gibi değil ilk geldiğinde kendi kovalıyordu pozisyonları şimdi getirin babaya topçusu oldu.
Benden 30 mio çalışır şu haline. Fazlasını biz ancak Prime Messi gibi bir şey gelirse vermeliyiz. Etimizi budumuzu da bilelim. PSG, REAL ve MANU 60-70 verir hak etmez diyemem.
üzücü bir durum. Takımın genelinde fiziksel seviyeyi beğenmiyorum. Maç da seçiyorlar biraz çünkü istediler mi Totnım maçı gibi vites yükseltebiliyorlar.Yani bunda anormal bir durum yok ki, halandi getir bizim lig idmanlarini yiye yiye 2 aya o da sıradan olur, Napoli idmaninin yoğunluğu ile bizimki arasında uçurum vardır muhtemelen