#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sıkıntı bu adam mıydı sizce cidden

tadına varın yok 75 vermem bilmem ne

lan bu adamı napoli 5'e bıraksa yine alamayız siz ne sanıyonuz olum bizi

ne sanıyonuz Tostos'un başkanlık yaptığı GS'yi, ne sanıyonuz OB'yi kaosball'u

Kanatlarımızda bulunan topçular kendini süperstar sanmayı bırakıp osimheni beslemeye odaklansa bugün kazanırdık.

Maç konusunda da yazdım performansından falan alakasız bence hiç bir oyuncuya o kadar para verecek bir konumda değiliz ne kulüp olarak ne ülke olarak. Sezon sonu Osimhen diye uğraşıp uğraşıp sonunda forvetsiz kalma veya diğer transferleri aksatma ihtimali çok yüksek bu beceriksiz yönetimin.

Sezon sonuna kadar tadını çıkaralım sonra herkes kendi yoluna gider. Önümüze bakarız sezon sonunda.

Ligde akan oyunda işe yarar attığı gol sayısı tam 4,

Samsun x2 ile Kasımpaşa x2

ne iyi forvet ama...

goreceli elbette.
her halukar da bugunku genel performansini begendim. kendisi adina tek eksik klasik akan oyun golu idi .

takim oyunu adina ise ; asistlerini takim arkadaslarinin harcamasi en goze batan durumdu nazarimda .

alinmasi konusulurken sara nin ; pas / top ayagindan cikarma babinda *zamanlama olarak hunerine ozellikle vugru yapmistim. bugun bu tur bir sadeliik arandi kollektif anlamda .

saygi ve selamlar

İlk attığı ofsayt goldeki pas gayet iyi
1-2 tane pozisyon üzerinden konuşuyorsun maçın geneline bakarsan daha iyi olur. herkes kafası kesik tavuk gibi oynadığı için maçın genelini kaybettik osimhen ya da barış ofsatta durduğu için değil.

Kafa vuruslari ile bilinen bir forvet oldugu icin buldugu pozisyonu kacirmasi beni sasirtti acikcasi

Topu yere vurdurmadan köse’ye birakmaliydi yunus’un ortaladigi pozisyon dan bahsediyorum

Bunlari atmali osimhen

1-2 tane pozisyon üzerinden konuşuyorsun maçın geneline bakarsan daha iyi olur. herkes kafası kesik tavuk gibi oynadığı için maçın genelini kaybettik osimhen ya da barış ofsatta durduğu için değil.
Sürekli ofsaytta durması sadece bu maçlık değil ki. Her maçta yapıyor

Ofsayt problemleri olsa da yine de şahane asistleri değerlendirilemedi
Evet çok pozisyona sokuyor çok çalışıyor ama bu takımda kim gol atacak. 37 yaşında emekli mertens mi, yunus ve barış mı. Yunus ve barışın bitiriciliğine kaldıysan eyvah, bunların asıl görevi değil ki golcülük

sürekli ofsaytta olan adama nasıl pas atacaz ya

Nolur çık abi ofsayttan

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Santraforun önce bitiriciliği yüksek olmalı, keskin bir golcü olmalı bence. Diğer özellikler sonra gelir

Umarım İcardi bir an önce döner de young boys a tokatlanmaya devam ederiz :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt