#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bu adama gitsin demiyor. 70m verilmez diyor. Adam bir şekilde atamıyor, icardi burak gomis olsa bu maçta gol atarlardı
chelsea, psg, Manchester United gibi takımlar bilmiyor gs taraftarı biliyor zaten osimhenin kaç para edeceğini. Galatasaray zaten öyle bir para veremeyecek, dursun Özbek her zaman ki gibi taraftarı kekliyor sponsorluk hikayesiyle medya üstünden. Adamda seneye zaten büyük ihtimal Arsenal forması giyecekmiş.

İcardi, Burak, gomis’e sanki zamanında az laf söylendide şimdi onlar mı yüceltiliyor 😂

Son düzenleme:
Golcü gibi değil de 10 numara gibi performans veriyor. Gol yok ama gol olması gereken bir çok pası var. Daha iyi faydalanmak için çevresine net bitiriciler lazım. Öyle olursa Osimhen üzerindeki defans baskısı da azalacak.

Golcü gibi değil de 10 numara gibi performans veriyor. Gol yok ama gol olması gereken bir çok pası var. Daha iyi faydalanmak için çevresine net bitiriciler lazım. Öyle olursa Osimhen üzerindeki defans baskısı da azalacak.
Zamanında Osimhen’i forvet arkası oynatsa, İcardi’yi de uçta kullansa, belki İcardi de sakatlanmazdı. 10 tane de fazladan gol atmış olurduk. Osimhen’in atlet özelliği, İcardi’nin de saplamacı özelliği varken, Okan’ın tersini yapması bize pahalıya mal oldu.

Ofsaytları saç baş yolduruyor. Gol noktasındada net vuruş yapıyor mu desen şüpheli. Bu ne zaman gol atsa santra yapılana kadar sevinmiyorum ya ofsayttadır ya bişey vardır diye

Fiziği iyi bi İcardi ceza sahasında daha kurnaz ve daha iyi bitirici

Barış'la Yunus son dönemde yıldız statüsüne yükseldi. Ama bu durum son maçlarda karar mekanizmalarını olumsuz etkiliyor. Sanki forvetsiz oynuyormuşuz gibi 3. bölgede bireysel işleri gereğinden fazla yapıyorlar. Osimhen normalde girmesi gerekenden çok daha az pozisyona giriyor. Ceza sahası çevresinde garip paslar, gariş ortalar, garip çalımlar, garip şut tercihleri vs.. çok çoğalmaya başladı. Bu işi 3. bölgede kotaran Mertens ve Sara'ydı. Sara olmayınca Mertens de kötü zeminde kayboldu.

İlkay işini devre arasında falan bir şekilde halledebilseydik kriz anlarında aklıyla top oynayan 2. bir oyuncumuz olurdu. Icardi'nin eksikliği sadece golcü eksikliği değil.

Son düzenleme:
1737278675230.webp

Şunu düşündüm şimdi. Alınırken zaten Napoli devre arası satarız diye gönderdiler bize buralarda takılsın diye.
Ve tabiki teklifler geldi daha üst liglerden.
Yani bu çocuk bizde bu kadar mutlu olmasaydı ve herkesin beklediği gibi gelen bu tekliflerden birini kabul etseydi şu anda takımda tek forvet kalmıştı. O da kiralık Vinicius’dan bile daha beter olan Batshuayi işte. Bu yönetim de zaten 2-3 hafta yerine adam arayıp Batshuayi birini getirebilirdi.

100% kalana kadar kalacakmış gibi davranmamalı

sevemedim kara gözlüm , prime burak yılmaz gibi olmasını beklerdim hiç olmazsa ama kendisi kötü bir kopyası olabildi anca

22/23 sezonundaki icardi gerçekten 100 milyon euro olabilirmiş

Millet pas vermeyip bencil oynamalı artık. 2-3 gol attıktan sonra pas verebilir.

Birde bunun gücünü maçın başında kullanıp hızlı atağa çıkmak gerekiyor.

Başladık yine kaplumbağa hızında orya buraya boş pas vererek atağa çıkmalara.

Sahada icardi yok kardeşim salacaksın bu herifin önüne topu kimse yetişemez zaten geriden koşmaya başlasa da yetişemezler buna herifin 1 koşu boyu 2 metre. Koşarken 2 adımda 4 metre gidiyor

burak yılmaz mı yok ben ultra prime umut bulut olmasını isterdim. gerçeklerle bağını koparmış taraftarları görmek üzücü.

osimhen mi bokluyonuz... siz olmazsınız.
paran varsa 70 de verirsin bu adama.
2 sene sonra zaten 150 ye okutursun ingiltereye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt