#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik o kadar bu adama top inmiyor. Takım rastgele ileri şişiriyor, Osi de deli dana gibi topun peşinden koşuyor. Ceza sahasında yalnız, en az 2 3 kişi tarafından marke ediliyor. Bugün futbol cahillerini bir süre susturdu.2 hafta gol atmasa yine başlarlar tabi.

Dedik o kadar bu adama top inmiyor. Takım rastgele ileri şişiriyor, Osi de deli dana gibi topun peşinden koşuyor. Ceza sahasında yalnız, en az 2 3 kişi tarafından marke ediliyor. Bugün futbol cahillerini bir süre susturdu.2 hafta gol atmasa yine başlarlar tabi.
Topu indirip dağıtacak adamımız yok bizim. Osimjenin yanında yada orta sahaya yaklaşarak bu pas trafiğini sağlayan topçuya ihtiyacımız var. Morata yu böyle kullanacaktık muhtemelen gitti oda. O bölgelerde sırtı dönük dağıtamayınca top duvara çarpmış gibi atak yiyoruz. Fazla gol yememiz de basit aramamız da bundan

Seni avatarımda taşımak bir onur Osimhen

Yollarımız ayrılsa bile tekrar döneceğinden şüphem yok hatta geri döneceğim açıklaması bile yapman şaşırtmaz beni

Müthiş karakter müthiş bir aidiyet kulübü taraftarı bu nasıl bir benimsemedir böyle tutkuyla oynuyor gollerdeki sevinci maç sonundaki sevinci takımı ve taraftarı ateşliyor Osimhen şampiyonluk modunu açmış çoktan

GkAwEq1WUAAZblR.webp

Tutku

Büyük karakter koyuyor helal olsun. ben gol atmasını geçtim, saha içindeki varlığı bile fayda sağlıyor. ıcardi de böyleydi, olmazsa olmaz oyuncular.

Sezon basi almasak su an 20 puan farkla gerideydik heralde. Okan hoca sayesinde kendini tam gosteremese de yine de ligde lidersek bu adamin sayesindedir. Sezon sonu 35-40’a alabiliyosak kesinlikle alalim.Ne adamlara paralar verdik ama bu adam icin deger verilen para.Aldigi her para helali hos olsun. Dunyanin gozu onunde olmasina ragmen kiralik gelip bu kadar icten samimi oynayip kendini paralamasi bile cok degerli.Sezon sonu alamazsak umarim kendini daha iyi gosterecek Avrupa’nin en iyi takimlarindan birine gider.Omur boyu takipcisi ve destekcisi olacak bu taraftar.Yuregine saglik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere yazmadan giderse çok üzülürüm. İlk maç yaptığı asist harikaydı bu kez harika bir golü var inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt