#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyip izleyebileceğimiz hepi topu 3 buçuk ay sonra gidecek. Doya doya izleyin.

Alamayız da almasını bilene illa birileri vardır. Guirassy tarzı biri iyi olur

Adam resmen bu maci almak icin yirtti kendini tek hosuma gitmeyen yönü pas verilmeyince kendisine biraz fazla el hareketi yapmasi

Topu indirip dağıtacak adamımız yok bizim. Osimjenin yanında yada orta sahaya yaklaşarak bu pas trafiğini sağlayan topçuya ihtiyacımız var. Morata yu böyle kullanacaktık muhtemelen gitti oda. O bölgelerde sırtı dönük dağıtamayınca top duvara çarpmış gibi atak yiyoruz. Fazla gol yememiz de basit aramamız da bundan

Osimhen'e bütün maç top indirtmeye çalışmak da saçmalık bence. Arada şişirmeyi anlarım ama geriden organize çıkamıyorduk. Franky bu sorunu bi nebze azalttı. Şimdi Morata'nın olmadığı zamanlarda yine içeride yalnız bırakmayız umarım. Sara Tor Lemina üçlüsü pek ceza sahasına girmeyecek çünkü.

Osimhen ekmeğini taştan çıkarmak zorunda kalıyordu. Kendisine yeterli orta, pas gelmediğini söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Kendi pozisyonunu oluşturmak için boğuşmaktan son vuruşları da dengesizdi. Şimdi Frankowski var ve daha ilk maçtan Osinin beslendiğinde ne yapabildiğini görmüş olduk. İnşallah artık gerçek Osimhen'i izleyebileceğiz.

Bu adamı eleştirenler forumdan ihraç edilmelidir bence. Kiralık ve yıldız bir oyuncu için aidiyeti inanılmaz seviyede bu bile yeter tek başına, gol atar, atamaz anlık sayılır sevilir başka konular ama harbiden başka seviye, helal olsun emekleri boşa gitmez umarım.

Ebru gündes ve uche gibi kendisiyle birlikte cingenem cingenem sarkisini söylemek isterdim.

Onun maskesini takardim sarkiyi ben söylerdim o da sadece gulumserdi. Saclarimi oksardi belki ama cok fazla yaklasmadan

Çer çöpe verdiğimiz paralarla bons. yarısı çıkmıştı.

40-45'e biterdi.

Florya'da gömü bulduk ve birden dünyanın en zengin takımı olduk diyelim

Hem de öyle bir gömü ki sürdürelebilir olarak yılda €150m bonservis harcayabilmemizi sağlıyor

Yine de alamayız. Bu adamı aptal mı sanıyorsunuz. Gider kariyerini yapar belki sonunda bir reunion fırsatı çıkar o kadar

Hem zaten niye tutuştunuz ki. Sürekli ofsayta düşmüyor muydu, iyice Cagneleşmemiş miydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt