#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santraforuna bu kadar uzak mesafede topçuların olduğu takımda normal etkisiz kalması.
Kanatların Barış ve Sallai orta sahada yan çizgiye yapışmışlar paso futbolla özdeşleşmeyen, güreş vari mücadeler, taç aldırmaya çalışmaya çalışıyorlar. Ya bunlar seyirci alkışlıyo gaz veriyor falan futbolu yanlış anlamışlar. Ben Osimhen'in 5 metre yanında oldukları pozisyon hatırlamıyorum. Bu adam veya Morata kimle verkaç yapacak, kime duvar olacak, kim bu adama araya pas atacak. Ligin ilk yarısındaki maçta Mertens ve Yunus'la yapışıkken performans ortada yapılan hücum atraksiyonları ortada. Her şey teknik direktör de bitiyor maalesef..

sakatlanmıs olabilir

bunun cıkması sacmaydı

Bir şikayeti vardı çünkü çıkınca direkt fizyo doktor hoca falan bir araya geldiler bacağında bi yerleri gösterdi o da

Umarım pert olmaz kendisine kaldık çünkü. Takımı sırtlayıp şampiyon yaparsa bu adam yapar. Aksi takdirde halimiz harap

baldırı gösteriyordu sanırım çıktığında

zaten sakatlanmasa oyundan alınmazdı

kendisiyle ilgili en güzel yorumu berk göl yapmıştı

gs osimhen'i souleymane youla gibi kullanıyor

şişir ileriye belki alır gider. alamazsa yapacak bir şey yok.

tek hücum setimiz.

Ulan elimizde neredeyse topu yiyecek tarifi yerinde ise aygır gibi bir adam var

Ve biz bu adamı maç içinde doğru düzgün topla buluşturamıyoruz

Okan sana ne desem bilemiyorum ki

Bugün topla buluştursak en az 2 tane atardı

Fb defansı tutamazdı bunu

Kendisine üzülüyorum biraz iyi hoca elinde parlardı.Gezgin forveti pivot santrofor olarak kullanıyor.İcardi çok hareket etmiyor diye eleştiriliyordu bu herif sahanın %70ini koşuyor ama yine buluşamıyor:D

75 mioluk adam fb ye gol atamadan ülkeden gidecek. Bugün yediği sarı kart da inanılmaz gereksizdi. Üstüne üstlük sakatlandı forvetsiz kaldık şimdi hap yutuldu.

Baldırını gösterip de 1 aydan az uzak kalmayan oyuncımuz yok. Bku yedik.

Yener ince bakacağız demiş durumuna, sende sakatlanırsan işimiz iş valla..

Bu formayla izleyebileceğimiz son 3 ayımız gerçeği can sıkıyor. Doğru düzgün bir hocanın elinde çok daha etkili olabilirdi. Yazık ettik diye arkasından çok konuşacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt