#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Allah'ın bir lütfusun bize. Ayağına yüreğine sağlık aslanım.
Soyunma odasında bazılarının yüzüne tükür.

Helal osi. 1 penalti aldirdi 1 frikik aldirdi 1 tanede gol. Adam daha napsin

Gitseydi keşke devre arası. Boşuna ızdırap çekiyoruz, en azından direkt ölürdük kalan sürede.

her maç koşturmaktan ne hale geliyordur.

1 yerde orta bile yaptı kenarda yani..

yazın basıp parayı alalım desek bile artık istemeyebilir valla billa.

hala karakterli olduğu için sakin konuşuyor , pozitif kalıyor . çok büyük iş.

Maç icinde ofsayta düşmesine kiziyoruz ya aslında bizim için nimet bu durum..

Bu adamın IQ yuksek olsa öncelikle buraya gelmezdi..Gelse bile sicarim oynayacağınız topa deyip maçı bırakırdı ..Adama hayran olmamak elde değil dünya yildizisin kıytırık Türkiye ligi için şu kaos ortamında kıçını yirtiyorsun ..
Çok düşünmüyor o yüzden çok da sallamiyor olup biteni

Bir oyuncu daha ne yapabilir yani? Tek başına didiniyor kaç haftadır. Turun gittiği maç öncesi belli olan AZ rövanşında bile kendini yırttı az daha sakatlanıyordu. Olur da şampiyonluk gelirse Osimhenin aldığı şampiyonluk diye hatırlanır bu başka bir şey değil. Çünkü takımda onun performansına yaklaşabilen başka oyuncu yok

Ben takım arkadaşı olsam utanırdım bu adamdan

Ne mübarek bir adam bu

Yerinde olsam maçlara hiç asılmazdım kendimi sakınarak oynardım

Her türlü efsane derlerdi zaten. Gs taraftarı Droba'ya bile efsane diyor neticede

Ama yok adam inatla istiyorum diyor

Tek başına bizi şampiyon yapabilecek biri. O yüzden olamayız lig bitti dedirtmiyor

Helal olsun. Umarım biraz şu halini görüp utanıp en az onun kadar çalışacak topçularımız olur kalan maçlarda

Hem çok iyi futbolcu hemde adam gibi adam.kendisini her zaman iyi hatırlayacağım.yalaka drogbaya efsane diyeceğime osimhene efsane derim..

ulan keşke gelmeseydin de hiç hayal kurup heves etmeseydik. Boş yere Okan'ın ömrünü uzattı. Bu takım baştan kayıptı bu sene. Şu oynadıkları oyuna bak ya yetti be.

Yüzde bir ihtimal kalma ihtimali veya isteği vardıysa bile bu saatten sonra olduğunu zannetmiyorum. Bu akşam itibari ile Osimhen kesin olarak gitti diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt