#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini yırtıyor herif bir tane anlaşacağı adam yok sahada.

Adamın dibi.Diğerleri futbolcuyum diye geçiniyor.Kalitesini falan geçtim iyi futbolcuda olmayabilirdi.Kıçını yırtıyor adam.Birazcık şu adamdan utanın..
Özellikle kasımpaşa maçı sonrası bende bazı oyunculara karşı çok ciddi nefret oluştu.Daha öncede görüyordum ama o maçta nirvanaya ulaştı.

bunu bile laf atanlar var.

takımı tek başına götürüyor adam.

Bu adam olmasa fb martta şampiyon olmuştu. İcardi nasıl okan beyi taşıdıysa bu sezon da osimhen sırtlıyor

Domalın dese ne diyon bile diyemeyiz o derece mahcubuz

Adam k.cını yırtarak 3 gol attırıyo ama takımdaki diğer düdükler bir şekilde 3 gol yiyip puan kaybetmeyi başarıyor bu adamdan utanmaları lazım biraz gururları varsa

Bu sezon hakikaten hakki ödenmez olmasa abartısız samsun ile yarışıyorduk ama bu adamlar ilgili en anlamadığım şey bu ofsaytta kalma işi...1 metre falan ofsaytta bekliyor normalde napoli de falan var mıydı acaba bu kadar ofsayt işi.. Mesela son iptal edilen golde baya ofsaytta top istiyor...

Seviyorum fakat bitiriciligi baya kotu yaw

Icardinin yuzde 30% falan

Adam tek başına her yere herkese yetişmeye çalışıyor. Saha içine saha dışına..
Azıcık şu adama bakıp utanın be

Elimizde böyle bir canavar var ama biz doğru dürüst kullanamıyoruz şuurunu kaybetmiş hocamız sayesinde.

Tek bildiği adama doğru uzun top attırıp tek başına mucizeler yaratmasını beklemek. Bu sezon gerçekten ömrümüzü yedin bitirdin Okan.

1741193813996.webp

pozisyon bilgisi zayıf

tüm ortalarda rakip stoperlerin arkasında

sezgi yok

tam kafasına falan oturtursan atar golü

Okan hocam ne olur bir şeyler yap sıçtık demiştir.

Mucize yaratsın diye bekliyor.

Lan sen de olmasan. Tek başına sırtlıyor takımı. Okan senin taş*klarına kurban olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt