Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.749
- 1.782
- 1.028
Baba şu modda takımı sırtlıyor:
Üç ayakların üçüne de kuvvet kobram benim
Üç ayakların üçüne de kuvvet kobram benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 gol 20 asist yapacak adam 2 net pozisyonu kaçırıyor heTakımda organizasyon kırıntısı olsa 40 gol 20 asist ile sezonu tamamlardı
Girdiği her net pozisyonu atan bir topçu yok ki zaten40 gol 20 asist yapacak adam 2 net pozisyonu kaçırıyor heher mac 20 tane net pozisyon mu gelmesi lazim. Büyük topçu ama büyük golcü değil malesef 4-5 seneye fiziken düşünce yok olur. Ha kendisinden Allah razı olsun bizi hala potada tutuyor ama fikstur sonlara geldikçe atacağın pozisyon sayısı azalır. Bir zahmet kolaylari da kacirmayiversin artık. Şu dandik oynadığımız maçta hatrick yapması lazımdı. Şapkadan her zaman tavşan çıkmayacaktir
Alanya maçındaki o iki pozisyonu büyük golcülerin atması gerekiyor. Kendisini çok seviyoruz ama maalesef bitiriciligi çok düşük safkan A class santraforlar kıyas edildiği zamanGirdiği her net pozisyonu atan bir topçu yok ki zaten
xG'sini underperform etmiyor Osimhen
Zaten asıl olay da xG'sini aşırı overperform etmesi değil tek başına xG üretme makinası olması
xG vs. gol istatistiği Haaland ile aynı neredeyseAlanya maçındaki o iki pozisyonu büyük golcülerin atması gerekiyor. Kendisini çok seviyoruz ama maalesef bitiriciligi çok düşük safkan A class santraforlar kıyas edildiği zaman
İstatistik mini etek gibidir diye boşa dememiş Ferguson. Atamadıgin 1 gol bütün olay döngüsünü değiştirir ne xg kalır ne bişey. Sonlarda bir kaza golü yesek xg yi bir tarafimiza monte ederdik.xG vs. gol istatistiği Haaland ile aynı neredeyse
He Haaland da safkan A class santrfor falan değil diyosan bi şey diyemem
Sadece bitiricilikle büyük golcü olunmuyor ayrıca. Mesela bu konuda en iyi adam Son
Son altı yedi sezonun açık ara en iyi bitiricisi
Fakat dünyadaki en iyi forvetleri sayarken Son'a gelmeden önce Lewa, Kane, Benzema falan sayılıyor bu dönemde
Onların da en iyisi Harry Kane bu konuda. O da bu sezonki Osimhen'den sadece yüzde 5 daha iyi
Matematik her şeydirİstatistik mini etek gibidir diye boşa dememiş Ferguson. Atamadıgin 1 gol bütün olay döngüsünü değiştirir ne xg kalır ne bişey. Sonlarda bir kaza golü yesek xg yi bir tarafimiza monte ederdik.
Her maç 1-2 kolay pozisyon kaçırma ve 1-2 net ofsayt işlerine giriyor. Bu da pozisyon olarak icardi gibi kurt bir forvet olmadığını gösteriyor. Fiziği elit seviyede olmasa burada felaket soverdik. Fiziği elit seviye olduğu için bazi negatif yönlerini hızlıca kapatıyor.
Misal bir Drogba bitiriciligi yok. Halaand demişsin o da fiziği elit seviyede olup golculugu bana göre kısıtlı biri.
Benim için safkan golcü Benzema Lewa Kane tarzı adamlardir. Ayak içi ile bile iğne deliğinden topu sokacak adamlardir. Osimhen bazi pozisyonlar dikkat et ayak içi yerine burunla vuruyor topa.
Bizi şampiyon yapsın baş tacimiz olarak kalsın.
Kardeş ne anlatıyorsunuz gözünü seveyim. Marjinal olacağız diye saçmalığın dibine vuruyorsunuz bazen. Golcülüğü kısıtlı dediğin adamın rakamları.İstatistik mini etek gibidir diye boşa dememiş Ferguson. Atamadıgin 1 gol bütün olay döngüsünü değiştirir ne xg kalır ne bişey. Sonlarda bir kaza golü yesek xg yi bir tarafimiza monte ederdik.
Her maç 1-2 kolay pozisyon kaçırma ve 1-2 net ofsayt işlerine giriyor. Bu da pozisyon olarak icardi gibi kurt bir forvet olmadığını gösteriyor. Fiziği elit seviyede olmasa burada felaket soverdik. Fiziği elit seviye olduğu için bazi negatif yönlerini hızlıca kapatıyor.
Misal bir Drogba bitiriciligi yok. Halaand demişsin o da fiziği elit seviyede olup golculugu bana göre kısıtlı biri.
Benim için safkan golcü Benzema Lewa Kane tarzı adamlardir. Ayak içi ile bile iğne deliğinden topu sokacak adamlardir. Osimhen bazi pozisyonlar dikkat et ayak içi yerine burunla vuruyor topa.
Bizi şampiyon yapsın baş tacimiz olarak kalsın.
Morata oynasın rotasyona çekelim Ant maçındaantalya musabakasinda kart görmemege gayret et baba
jk yi sen halledeceksin hayirlisiyna