#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gccn-ixXEAAcI2o.webp

unutulmayacaksın efsane tek başına 5. yıldızı aldın diyebiliriz helal olsun sana

Gol kralı olması lazım. Bodrum maçında çok rahat 2 tane atabilirdi. Neyse ki Piatek kırmızı gördü ve 2 maç olmayacak.
Osimhen 21, Piatek ise 20 golde.

Şu tablodada altta kalmamalıyız:

1745258791904.webp

Finansal olarak ne durumda olduğumuz zerre beni ilgilendirmiyor para buldularsa ve osi kalmak istiyorsa kesinlikle alınmalı bu fırsat kaçmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalmayacağını hepimiz biliyoruz. 1 ay daha doyasıya izleyin işte.

gidin forvet arayın boş hayal kurmayın

Kendisinin gitmesine çok üzüleceğim. Beni diğer en çok üzen şeyse gerçekten her kulübe nasip olmayacak bir ikili seyretme şansımızın (İcardi-Osimhen) bir sakatlıkla yok olması oldu.

Henry-Berkamp
Raul-Ronaldo
İnzaghi - Shevshenko

Bunlar gibi efsane bi ikili seyredecektik, 2-3 maçta tadı damağımızda kaldı.

Kendisinin gitmesine çok üzüleceğim. Beni diğer en çok üzen şeyse gerçekten her kulübe nasip olmayacak bir ikili seyretme şansımızın (İcardi-Osimhen) bir sakatlıkla yok olması oldu.

Henry-Berkamp
Raul-Ronaldo
İnzaghi - Shevshenko

Bunlar gibi efsane bi ikili seyredecektik, 2-3 maçta tadı damağımızda kaldı.
Kesinlikle öyle. Efsane bir forvet hattı seyredecektik yumruk gibi takıldı boğazımızda..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmesine üzülecek bir durum yok bu yaşta gelmesi çok ekstrem bir durumdu. Şampiyonlukla birlikte güzel bir şekilde veda edelim iki taraf için de hayırlısı budur. 1 gecede bütün tarlayı yiyen pavyoncu dayılar mentalitesinde davranıp floryadan rivadan gelen parayı basmayı düşünmüyorsak 75m euro bonservis verecek güce ulaştığımızı düşünmüyorum.

Nasıl ayrılacağız baboş senle?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt