#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkac yila yayilan bicimde bonservisi odenebilir. Sara'dan 35 civari bonservis gelebilir. Osimhen imkansiz degil bence maddi olarak. Ama Osimhen kalirsa Icardi'yi elden cikarmak gerek. Ikisini birlikte oynatmak oyunumuzu bozabilir, sonra Okan hoca oynatsa bir dert oynatmasa bir dert ayrica maddi olarak ciddi bir yuk. Osimhen + Morata kusursuz bir forvet rotasyonu olur.
saradan nasıl 35 gelecek yaw

saradan nasıl 35 gelecek yaw
Resim

full sezon oynasa ligde, belki en çok gol atan oyuncu olacaktı ama yabancı oldu o da olumlu

Bu adama 75m euro avrupa piyasasında baya kelepir kalıyor yaw. Maaşı uygun olsa kafadan 8-10 klüp düşünmeden verir o parayı

napoliyle kontratı devam edio olsa 100-110 net şekilde eder mevcut piyasada
65 milyon bedava gibi gelio bana da

napoliyle kontratı devam edio olsa 150 fln net şekilde eder mevcut piyasada
65 milyon bedava gibi gelio bana da
Herkesin kaçırdığı birşey var. Adama kemiksiz bu kadar maaşı bizden başka araplar verir. İngilterede vergi %40 yada %50. Bizde bu parayı klüp ödüyor. Fiyat olarak en iyi kazanacağı avrupa ülkesi biziz. Ayrıca son sene sözleşmesi olduğu için hiçbir büyük klüp 65 70 falan vermez kendisine. Daha öncede yazdım. Osimhen şunu yapabilir. Tamam sizle imzalarım. Serbest kalma maddesi atıyorum 85m koyalım ve avrupadan bu teklif yada buna yakın teklif gelirse beni yollayın. Bu senaryo bana daha olabilir geliyor

sezona sadece kendisi ile başlasaydık heralde şu 40 gol üstüne çıkardı.

icardi ile birlikte oynamamış olsa verimi artardı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt