#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah korkulcak bir şeyi yoktur allahım sakatlıktan kazadan beladan korusun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalkarken ayağına ters basmış.

Barış'ın başına buna benzer birşey gelmişti. Haftaya maçta oynamıştı.

Osimhen'de güçlü ama esnek bir vücut yapısı var. Çabuk toparlayacaktir. Haftaya oynar diye düşünüyorum.

Çok ciddi bir şey yok bence ya umarım 1 haftaya iyileşir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüpspor maçında Barış/İcardi ile çıkabiliriz. Şampiyonlar Ligi için Osimhen'in hazır olması çok önemli..

Hay Allah belasını versin afrika maçlarının yaa. Luyindama 28 yaşında emlakçı oldu lanet afrika maçları yüzünden. Sağlık ekiplerine asla güvenim yok.

Umarım bu durum yönetimin ve teknik ekibi götten solumasına neden olmuştur.
Yusuf denen vasıfsız Hariç 2 ana 1 tane de u23 boşluğun varken 3 tane genç osimhen indirirsin afrikadan. Alıp gel abi 2 tane en azından bir planım var dersin.

Herifler ölüye yatıyor 1 haftadır.
Yıldız beklediğimizi mi zannediyorlar anlamıyorum ki.

Afrika, güney amerika, kore falan tam şuan denemelik haldesin. Böyle bir fırsat 10 senede bir gelir onda da zaten barış, kerem, boey gibilerini çıkardın.

Bizim stad da sakatlandı diye sevinç çığlıkları atan ahrazsaraylılar mutludur icardi oynayacak diye.

Umarım bu durum yönetimin ve teknik ekibi götten solumasına neden olmuştur.
Yusuf denen vasıfsız Hariç 2 ana 1 tane de u23 boşluğun varken 3 tane genç osimhen indirirsin afrikadan. Alıp gel abi 2 tane en azından bir planım var dersin.

Herifler ölüye yatıyor 1 haftadır.
Yıldız beklediğimizi mi zannediyorlar anlamıyorum ki.

Afrika, güney amerika, kore falan tam şuan denemelik haldesin. Böyle bir fırsat 10 senede bir gelir onda da zaten barış, kerem, boey gibilerini çıkardın.
Belli ki bizde scout ekibi falan yok. Şuan afrikadan veya güney amerikadan 3 tane ucuz scout transferi yapsan yedeğe, taraftar tepki göstermeyi bırak mutlu olur. Böyle bir fırsatı bile kullanamıyoruz

Belli ki bizde scout ekibi falan yok. Şuan afrikadan veya güney amerikadan 3 tane ucuz scout transferi yapsan yedeğe, taraftar tepki göstermeyi bırak mutlu olur. Böyle bir fırsatı bile kullanamıyoruz
Yav fatih terimin bu konuda bir konuşması var bende buna katılıyorum. Türkiyede profesyonel anlamda kulüp bazında yapılmış ilk ve tek hamle Scout sisteminin oturtulması en az 15 senedir çalışan bir sistem var.

Ekip var ama transfer izleme komitesi olarak görev verilmesini aklım almıyor.
Yapılan iş çok zor olmamakla birlikte buradan uzaklaşmamızın akıllı bir tarafı yok.
Terim gittiğinden beri Scout anlamında bir transfer yapılmadı bu kulübe büyük rezil durum.

Yav fatih terimin bu konuda bir konuşması var bende buna katılıyorum. Türkiyede profesyonel anlamda kulüp bazında yapılmış ilk ve tek hamle Scout sisteminin oturtulması en az 15 senedir çalışan bir sistem var.

Ekip var ama transfer izleme komitesi olarak görev verilmesini aklım almıyor.
Yapılan iş çok zor olmamakla birlikte buradan uzaklaşmamızın akıllı bir tarafı yok.
Terim gittiğinden beri Scout anlamında bir transfer yapılmadı bu kulübe büyük rezil durum.
Zamanında morutan,cicaldau,mostafa gibi transferlere bakılınca bence çok iyi olduğumuz da söylenemez o konuda. Yurtçinde iyi transferler yaptık bir tek kerem barış arda ünyay gibi. Göztepe bu işi iyi yapıyor, çok ucuza iyi yetenekler bulup geliştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt