Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mm bence iyiydi de paranın neredeyse yok olduğu bir ortam. Morutan ve cicaldau transferleri de aslına bakarsan fena değildi de neden tutmadı orasını anmaladım.Zamanında morutan,cicaldau,mostafa gibi transferlere bakılınca bence çok iyi olduğumuz da söylenemez o konuda. Yurtçinde iyi transferler yaptık bir tek kerem barış arda ünyay gibi. Göztepe bu işi iyi yapıyor, çok ucuza iyi yetenekler bulup geliştiriyor
Sezon ortası milli maç saçmalığı bitmeli. Şu eleme maçlarının sayısını azaltıp sezon bitince oynatsınlar. Turnuvalarda milli maçlar güzel, eleme ve hazırlık maçlarını kimse takmıyorMilli duygularla dolup taştığım bu zamanlarda milli maçların ne kadar gereksiz olduğunu fark ediyorum.
Morutan cicaldau bizim seviyemiz için kötü tespitler bence. Gs scout ekibi ve teknik ekibi çok daha iyi tespitler yapmalıMm bence iyiydi de paranın neredeyse yok olduğu bir ortam. Morutan ve cicaldau transferleri de aslına bakarsan fena değildi de neden tutmadı orasını anmaladım.
İkisi de romanyadan alına bilecek iyi iki oyuncuydu, potansiyelleri falan vardı. Geçiş döneminin kurbanı oldular.
Biz yerine bir italya yapsalardı ağzımız akıp izlerdik. Scout konusuna kadar ayrı ondan sonra da ayrı bir hikaye aldığımız genci yetiştiremiyoruz bu daha büyük sorun.