#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G2cA0PdXEAAaQp0.webp

Beklenen performansın çok uzağında.Son vuruşlar sıkıntı.Sırtı dönük oyunu yok.Evet çok koşuyor çabalıyor ama biraz sahaya akılda koymak lazım. Çok çabuk bırakmaya başladı kendisini.
Bu bonserviis ve yıılık ücretle çok daha fazlasını vermeli.

Orda ayakkabı çıktığında aha penaltı demiştim. Keşke bıraksa kendini orda rakipler öyle durumlarda bıçak yemiş gibi taklalar atıyor.

bazen keşke hiç gelmeseydi diyorum.

Lige olduğu kadar Galatasaray taraftarına da fazla bir oyuncu çünkü. Ne güzel 100 kg icardi ile aşkın olayım söylüyorduk
Gerçekci olmak lazım.Adaletli olmak lazım.Körü körüne savunma yapmamak lazım.
O dalga konusu yaptığın adamın bu klübe çok ciddi katkıları oldu .Saha içini geçtim saha daşımdada hiçbir futbolcunun bırakmadığı etkiyi bıraktı.

Yorum yaparlen sadece Galatasarayın menfeatini düşünerek yorum yapmak lazım.Oyuncu özelinde yorum yaparken eleştiri yaparken adaletli olmak lazım.
İcardi şu haliyle tabiki oynamamalı.Ama osimende eleştirilebilir.

Biraz sakin ol be adam, hakeme kırmızı için bir sürü fırsat verdin.

Avrupa’da yapsa 2. kırmızıyı da vermişlerdi. Hırslı olması güzel ama dozajı ayarlaması lazım boğaza sarılmak çok riskli orada.

Bu kadar delirmesine anlam veremiyorum. Yalandan Show yapmasın. Çıksın topunu oynasın. Sevginin karşılığı iyi oyunla olur artislikle değil

Dün maçta sergilediği agresifliğine bu kadar eleştiri gelmesine çok şaşırdım. Sahada kendisi dışında 10 tane efendi adam var zaten. O dakika o hareketi yapmasa takım da taraftar da zombi moduna girmiş, ruh gibi takılıyordu. Maçın bizim adımıza kırılma anı oldu. Evet, bazen çok anlamsız yerlerde anlamsız bir öfke patlaması yaşıyor ancak bu karakterinin faydasını dün gördük. Kendisi gibi hırslı, hırçın, kazanma aşkıyla yanıp tutuşan birkaç futbolcumuz daha olmalı.

Maç tarafınada yazdım İlkay iyi topçu lafım yok da 10 numara değil, Mertens Osimhene daha yakın oynuyordu İlkay çok uzak. Yunus ve Barıştan zaten hiç top alamıyor 2 stoper artı 1 önlibero var her pozisyonda başında. Kızgınlığı takıma daha çok

Ceza sahasinda ayagina basiliyor kramponun cikiyor, ne bir itiraz var ne birsey???

Gerçekten şaşkınlıkla okuyorum bazı yorumları. Umarım ilk fırsatta gider de görürsünüz. Ulan size çalışmayıp sosyal medyada sizi manipüle edecek, ağzı laf yapan tipler lazım. Osimhen gibi koşan, çabalayan, didinen adam fazla.

Her topu kaleye vurmaya çalışan sıfır teknikli kalaslar, götünü kaldıramayanlar, sürekli rakip kaçıran tipler, topçudan korkan hocalar, maksimumu Elazığspor olan teknik ekip, altyapıda kaleci antrenörü Eray İşcan, yönetimde Hatipoğlu, Metin Öztürk gibi profiller

Osimhen suçlu oldu şuraya bak ya

Maç içinde öfke kontrolü gerekirse profesyonel destek ile alması lazım. Aşırı öfke performans düşüklüğüne yol açıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt