#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL rakibimizlerin hocasi olsam stoperlere Osimheni kiskirtin tavsiyesi verirdim. Birden salteri attiginda hic sakinlesmeyecek gibi duruyor ve taraftari kirmizi yiyecek diye korkutuyor. Bunu daha iyi kontrol etmeli.

Emirhan isimli tipe az bile yaptı, çekemeyenler kudursun.
Biraz daha abartıp kırmızı kartı yese, Emirhan hayata küser, sen de mutlu olurdun herhalde?! Ki yaptıklarının toplamı kk için yeterliydi zaten; önceden Davinson' u atmamış olsa atardı; yemedi...

Faul olan olmayan pozisyonlarda da abartılı itirazlarda bulunuyor bazen. Bunlar yanlış işler, kendisini antipatik kılar ve önyargı ile bakılmasına sebebiyet verir. İcardi böyle işler yapmadığı için tarafsız kişilerce takdirin ötesinde seviliyor da mesela.

Biraz daha abartıp kırmızı kartı yese, Emirhan hayata küser, sen de mutlu olurdun herhalde?! Ki yaptıklarının toplamı kk için yeterliydi zaten; önceden Davinson' u atmamış olsa atardı; yemedi...

Faul olan olmayan pozisyonlarda da abartılı itirazlarda bulunuyor bazen. Bunlar yanlış işler, kendisini antipatik kılar ve önyargı ile bakılmasına sebebiyet verir. İcardi böyle işler yapmadığı için tarafsız kişilerce takdirin ötesinde seviliyor da mesela.
Icardi bundan daha kotü bir şeyi yapmayi tenezzul etmiyor yalnız rtaş o nasil olacak. Tamamen geçmişinin ekmeğini yiyor FT nin son donemi gibi yoksa 1 Allah kulu o sevgiyi duymazdı.

Icardi bundan daha kotü bir şeyi yapmayi tenezzul etmiyor yalnız rtaş o nasil olacak. Tamamen geçmişinin ekmeğini yiyor FT nin son donemi gibi yoksa 1 Allah kulu o sevgiyi duymazdı.
Ne alaka, İcardi daha formda mı dedim? İtirazlarında haklılık payının yüksekliğine ve onlarda da zıvanadan çıkmadığına vurgu yaptım sadece.

Burada devam etmek ister ve gerekli gayreti gösterirse 2-3 yıl daha katkı verir. Şu anda formsuz, evet...

Ne alaka, İcardi daha formda mı dedim? İtirazlarında haklılık payının yüksekliğine ve onlarda da zıvanadan çıkmadığına vurgu yaptım sadece.

Burada devam etmek ister ve gerekli gayreti gösterirse 2-3 yıl daha katkı verir. Şu anda formsuz, evet...
Daha formda veya değil dedin demiyorum ki. Osimhen in bu hareketlerini sümen altı edebilir bir şey demeyebiliriz yanlıs olsada. Ama icardinin yaptığı şeyin olur ya ne olacak denecek bir şey olmadıgını söylüyorum.

Form durumuluk bir durumda yok ki ortada herif bir sporcu olarak fiziksel olarak hazır olmanın yakınında bile değil.
Hazır olmaya çalışıyormu? peki hayır 1 kıvılcım dahi göstermiyor. Bu konuda gerekli gayret demişsin adamın %1 gayreti dahi yok. Profesyonel olmaya da gerek yok bu arada halini görebilmek için, ayan beyan ortada hali. Ama gitmiş beyefendi Madrid yapmış şimdide. Şu milli arada ekstra çalısayım kötü durumdayım yok kendisi %100 ünde ve tamamen fit halde ya. Burada da %1 milyon devam etmek isteyecektir çünkü; Dünya üzerindeki ve hatta ne dünyası, Evrende ki hiç bir spor kuruluşu kabullenmez şu durumunu.

Son düzenleme:
sahada istediklerini yapamıyor henüz o yüzden gergin.

Maç tarafınada yazdım İlkay iyi topçu lafım yok da 10 numara değil, Mertens Osimhene daha yakın oynuyordu İlkay çok uzak. Yunus ve Barıştan zaten hiç top alamıyor 2 stoper artı 1 önlibero var her pozisyonda başında. Kızgınlığı takıma daha çok

bence bu konuda osimhen'in de etkisi var

pozisyon alması, zamanlamaları, attığı koşular vs daha iyi olsa çok rahat pozisyonlara girer söylediğin sıkıntılara rağmen

Osi’nin ona yaptığını Emirhan her maç birilerine yapıyor, bizimkiler yapınca mevzu oluyor o kadar.

5 dkda güya daha iyi oynamış olan Icardi oynasın yerine efendi efendi takılır kilolarıyla sahada.

Bu adamın psikolojik olasak mutsuzluğu var ya. Adamı tek başına bırakıp saldır letsgo oyunu ile oyuncu üzerinde daha da yük birikiyor.

Acilen bu adamın gücünü ekstra olarak kullanmamız lazım. Biz sadece bunu kullanıyoruz.

Saçmalığı bırak okan

bazen çok fazla golcülük deneyip santraforluğu çok unutuyor. bunun liverpool-beşiktaş maçların üst üste birer idmanla çıkmasıyla da ilgisi olabilir tabi. arkasındaki stoperlerle yapışık oynadığı ve kendi ifade ettiği üzere en fazla %50'siyle oynayabildiği için emirhan gibi 3. sınıf stoperlere bile boğuşma imkanı verip kendi sinirlerini yıpratabiliyor. işin doğrusu dün çeyrek kalitesindeki abraham çok daha iyi 9 numaralık yaptı. attığı osuruk golü geçtim ama çıkan kırmızıdaki duvarlığı bizim orta sahaların ve stoperlerin uyuması kadar onun da emeği ve becerisinden geldi. sazdağı gibi herife bile fizik üstünlük kuramayan barış'la birlikte daha erken çıkmalıydı bence oyundan. milli takımında maç temposunu ve fizik kalitesini yeniden tutturur umarm.

ahmet cakar biseyler konusmus yener inceyle, ciddi saglik sorunu var diyor, nediyo bunlar ya?

ahmet cakar biseyler konusmus yener inceyle, ciddi saglik sorunu var diyor, nediyo bunlar ya?
ahmet çakar denen adı şeref yoksunu aklınca bizi karıştırmak istiyor.Orda bahsettiği hastalıkta büyük ihtimal aids .Hastalık ismi vermiyor ama belli bunu kastettiği.Bilgiyide güya sağlık bakanlığından almış.Bu adiye akla.hayale gelmeyecek.mikyarda tazminat davası açılmalı

ahmet çakar denen adı şeref yoksunu aklınca bizi karıştırmak istiyor.Orda bahsettiği hastalıkta büyük ihtimal aids .Hastalık ismi vermiyor ama belli bunu kastettiği.Bilgiyide güya sağlık bakanlığından almış.Bu adiye akla.hayale gelmeyecek.mikyarda tazminat davası açılmalı
aynen öyle, bu cok agir bir itham, ne gerekiyorsa yapilmalidir.

G2ra27FXoAE98T-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt