#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool maçında kendisi için kolay pozisyonları kaçırdı ama koskoca liverpool savunmasını da hallaç pamuğu gibi yaptı baris alperle birlikte. Kesinlikle ekitike'den isak'dan kötü değil. Liverpool un yerinde olsam osimheni alırdım. Neredeyse ekitike ve isak in yarı parasına aldık.

Biraz daha abartıp kırmızı kartı yese, Emirhan hayata küser, sen de mutlu olurdun herhalde?! Ki yaptıklarının toplamı kk için yeterliydi zaten; önceden Davinson' u atmamış olsa atardı; yemedi...

Faul olan olmayan pozisyonlarda da abartılı itirazlarda bulunuyor bazen. Bunlar yanlış işler, kendisini antipatik kılar ve önyargı ile bakılmasına sebebiyet verir. İcardi böyle işler yapmadığı için tarafsız kişilerce takdirin ötesinde seviliyor da mesela.
Rahat ol rengim. Maç başladı hemen o Emirhan denen onurlu evlat sürekli ama sürekli çekiyor itiyor tahrik edici her şeyi yapıyor. Sahadaki operasyon çocuğu olmasa her hareketi faul emirhann özellikle talimat gitmiş sen faul yap calinmayacak diye. Şöyle ifade edeyim emirhan iki maçta iyi oynadı dendi bu iki maçta kimi durdurdu kimdi hakem ? Osi de insan hakem hakem nereye kadar ? görmezse ya da ısrarla calmazsa her topçu aynı reaksiyonu verir. Tinerci lastikler varsın emirhani yalasin.

Zemini biter uçak camı patlar. Kıta değil bermuda üçgeni.

Dönünce tesislerde nazar değmesin diye bir tane dana kestirin.

gece gece kendisinin dünyanın en iyi golcüsü olduğunu hatırladım

Allah sakatlık vermesin

160 nabıza hayatı boyunca çıkamamış 10mt depar atmamış adamlar herife demediklerini bırakmamış. Vallahi ben maçta babamı tanımam. Çok kez ağız burun seviyesine de gelmişizdir. Futbolu tutkuyla oynayan adamlar böyledir. İşinize gelmiyorsa gidin jhon duranı izleyin. Osi size fazla gelir

Bu akşam Nijerya tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak galibiyet şart. İnşallah fazla paralamaz kendisini.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt