- 16 Haziran 2010
- 202.555
- 154.307
- 6.838
Ozaman 150m euroya al hilalda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman 150m euroya al hilalda
Profesyonel olsun kilosuna özel yaşamına dikkat etsin kimseyle sorun yaşamaz.Gördüğü tüm sevginin, tüm ilginin bitişi, iki maç kötü oynamasına bakar. Bizim taraftar maalesef ki böyle.
Torreira kadar profesyonel yoktur takımda o adama bile neler dendi.Profesyonel olsun kilosuna özel yaşamına dikkat etsin kimseyle sorun yaşamaz.
Fenerli potansiyeli var onlarda. Toreira 10 maç sahaya sıçsa tek kelime edersem namussuzum.Torreira kadar profesyonel yoktur takımda o adama bile neler dendi.
sen etmezsin ben etmem ama aşırı bir şımarık tayfa türedi son yıllarda.Fenerli potansiyeli var onlarda. Toreira 10 maç sahaya sıçsa tek kelime edersem namussuzum.
bu neCoconut
aynen osimhenciyim kanzi10 bizden aldı 40 falan da bizi kullanarak alacak daha ne yapalım yani kulübü üstüne yapacak halimiz yok 1 şampiyonluk aldı diye zaten aldı karşılığını da fazlasıyla.Bu işlere girmeseydi yolu açık olsun derdim zaten
çok para istiyor da dedim de onuachu daha iyi diyecek kadar düşmedim dostum hiçbir zamanaynen osimhenciyim kanzi
onu ciddiye alacak kadar düşmüşsün ama dostumçok para istiyor da dedim de onuachu daha iyi diyecek kadar düşmedim dostum hiçbir zaman![]()
çevir kazı yanmasın tabii dostum , o zaman sen de bunu ciddiye aldınonu ciddiye alacak kadar düşmüşsün ama dostum![]()