#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsak PL'den PL'ye yaptı ama, Osi TR'den. O sebeple illa biraz daha düşük bedel verirler.
O zaman küçük Osi'yi alırlar renktaş. :D
80 milyon ödediğimiz herifi CL'de şov yaparken çok isteyen değil ancak değerini veren alır.
Barça gibi açlıktan nefesi kokan, bedavacı kulüplerle görüşmemek lazım aslında.

Öyle bir duruma geldik ki barca götüne don alsın önce.Osimhen onlar için çok büyük bir hayal sadece.Arap kulüpleri hariç alabilecek takım yok

Bir Avrupa kulübü için mesele sadece bonservis değil; bizden aldığı 20+ maaşı da hesaba katınca zor iş. Alacak olan 2 yıldır 70-80 bonservisle alırdı, bu kadar yüksek maaş ödemeden hem de.

Bizde işler terse dönmediği müddetçe gitmek isteyeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Serbest kalma maddesi var mi Osimhenin? Singoda KAP aciklamasinda birsey yazmasken basin var diyordu sanki. Nerdeyse 80e Napoliye giderken bile serbest kalma maddesi koydurmustu.

Ama zaten gitmeyi istese, Avrupadan maasini karsilayacak takim cikmaz. Yarisi civarinda anca teklif ederler gibi geliyor bana.

Satarsak yerine kim alacagiz düsüncesine kapilmamiz gerek, sonucta borcsuz bir külüp degiliz, her yil oyuncu satmamiz gerek ki bu döngü biraz da olsa dönsün. Osi gider yerine daha düsük profilli birini alirsin. Gönül isterki hic borucmuz olmasin tam tersi birde bankada yüzmilyon Euro nakitmiz olsun o vakit sözlesmesi bitene dek oynasin derdik.

Bir Avrupa kulübü için mesele sadece bonservis değil; bizden aldığı 20+ maaşı da hesaba katınca zor iş. Alacak olan 2 yıldır 70-80 bonservisle alırdı, bu kadar yüksek maaş ödemeden hem de.

Bizde işler terse dönmediği müddetçe gitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Barcelona Lewandowski'ye senelik 20 milyon Euro net maas veriyor; seneye O'nun yerine Osimhen'e verebilirler o parayı.

Barcelona Lewandowski'ye senelik 20 milyon Euro net maas veriyor; seneye O'nun yerine Osimhen'e verebilirler o parayı.
Bizim isteyeceğimiz muhtemel üç haneli bonservis üzerine öyle maaş verebilecek kulüp yapısında değil Barca. Takip etmiyorsun anlaşılan. Gidecekse en isteyeceğim kulüp kendisi adına ama dediğim gibi zor...

Barcelonalık bi topçu değil bence osi

Alacaklarını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt