#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba oynamak zorundasın bu maç. Fener maçını almak zorundasın, sonra Afrika kupasına git eyvallah. Ama Fener vs maçlarında olmayıp Afrika kupasına gidersen valla aşırı gönül koyar bu taraftar söyleyeyim

haber var mi dayidan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama sosyal medyada hem osi hem singoya karsi taraftarın belli kesiminde tepkiler başlamış milli takimda oynuyor bizde sakatlar gibisinden ,ozellikle para üzerinden cok eleştiren var

Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama sosyal medyada hem osi hem singoya karsi taraftarın belli kesiminde tepkiler başlamış milli takimda oynuyor bizde sakatlar gibisinden ,ozellikle para üzerinden cok eleştiren var
Iyide adam sakatım diyerek kaçmıyor ya maçlardan bile isteye. Gerçekten Sakat olup oynamayadigi için oynamıyor. Bunun neyine milli takımda oynuyor bizde sakat dersin ki

Voodoo ile Osimhen'i iyileştireceğim, maçı söküp alacak.

scooby-doo-witch-doctor.gif

Iyide adam sakatım diyerek kaçmıyor ya maçlardan bile isteye. Gerçekten Sakat olup oynamayadigi için oynamıyor. Bunun neyine milli takımda oynuyor bizde sakat dersin ki
Sakatliklari Afrika'da yaşadığı icin ve verdiğimiz bonservis 2 oyuncuta 110 milyon
Yani milli takım üzerinden kızıyorlar cok büyük bir tepki yok ama osiyle ilgili postlarin çoğunda tepkiler goruyorum

Valla taraftar da haklı ne diyelim ki osi olsa frankurtu da usg yi de kaybetmezdik. Şu cendereden çıkmış olurduk. Belki 15 puan ile ilk 8 rahat olur bu sene. Yani kulüp adına çok can sıkıcı bir durum.

Osimhen'de suc bulmak tamamen sacmalik. Kadro planlamasini yapan Okan efendiye sallayin.

Bu adam oynadigi zaman sahada herseyini ortaya koyuyor. Bizim takimda sanki daha once sakatlanmadi veya sakatlanmayacak.

Ayrica bu yasadigi sakatlik daha once Napoli'de de olmus. Yani surpriz degil.

Dediklerim Singo icin de gecerli. Oyuncuya anca Icardi gibi profesyonel olmadigi zaman kizarsin. Elestirileri dogru yerlere yoneltelim.

zorla da olsa oynaması lazım iğneyle falan sakatlanacaksa bu maçta sakatlansın , 2 hafta sonra iyileşip 1 hafta oynayıp afrika kupasına gidip orda sakatlanacağına biz de sakatlanıp 1 ay en azından kupaya göndermeyiz

Hem osi hem lemina hazır olması cok iyi hatta kaan ve yunus ta mac kadrosunda olacak gibiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt