Kimse tehlikenin farkında değil ama Osimhen yakında "başlarım lan böyle lige. Böyle lig mi olur?" diye rest çekip gitmek isterse siz o zaman seyreyleyin cümbüşü.
Burada Galatasaray'ın doğranmasından bahsetmiyorum. Osimhen'e her maç yapılan ve verilmeyen fauller, penaltılar ve sahada kendisine hakemler tarafından yapılan mobbing'ten bahsediyorum.
İsterseniz dünyanın en hırslı oyuncusu olun bir süre sonra bu aleni kötülük karşısında pes edersiniz ve gitmek istersiniz. Kimse farkında değil ama Osimhen yönetime "Ya sesinizi çıkarıp hakemlere ayar çekin benimle uğraşmayı bıraksınlar, ya da ben gidiyorum" derse ne olacak ?
75 milyon euro yatırım yapıp Dünyanın en iyi 3 forvetinden birini Türkiye'ye getiriyorsun. Getirdiğin oyuncuya sahada resmen dayak atıyorlar. Biçiyorlar. Tekme tokat ne varsa girişiyorlar.
Hatırlayın; bir ara Rafa Silva'ya Osimhen'e yapılan faullerin daha hafifi yapılmasına rağmen jimnastikçiler sosyal medyayı yangın yerine çevirmişti. Yöneticileri çıkıp "Getirdiğimiz yıldız oyunculara sahada bu şekilde muamele göstermeye devam ederseniz bu lige kimse gelmez akıllı olun" diye üstü kapalı tehdit etti. O günden sonra Rafa'nın formasını dokunsalar faul çaldı hakemler.
Bunlar efendilikten iyi niyetten falan anlamaz. Geçin o işleri! Alemin enayisi biz değiliz. Senin yöneticin Osimhen'in biçildiği gün çıkıp "Osimhen'e bir daha bu şekilde muamele yapılırsa gereğini yaparız akıllı olun" diye ayar veremiyorsa çekilelim abicim bu ligten.
Sinir olmak için izlemiyoruz bu futbolu. Taraftar da taraftarlığını yapacak. Beinsports'a 1,5 milyon taraftar aboneymiş. Sebeb ? Malum tescilli camianın borazanlığını yapıp taraflı yayıncılık yaptıkları için mi abonesiniz? Hiç mi zorunuza gitmiyor lan ? Ne biçim taraftarsınız siz ?
DURSUN ÖZBEK İSTİFA!