#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdaki diğer adamların her maçı Osimhen kadar ciddiye almamasına ayrıca ayar oluyorum.

Osimhen'in daha geldiğinden beri salladığı 1 tane maç olduğunu hatırlamıyorum CL öncesi ve sonrası ya da kolay rakip dersin hepsinde canını dişine takıp oynadı.

Adam kendi ekmegini tastan cikarmaya devam ediyor. Neymis uc gol atmismis? CL'de attigi 6 golu niye konusmuyor kimse?

Kral fenerden yedigimiz son dakika golune ithafen geri gelip defansina yardim etti. Yedigimiz golde kendisine carpmasi sanssizlik Uyurcan'in herkes gibi seyredecegini bilemedi tabi.

Kahrolmamak elde değil. 2 oyuncu daha alınsa hem ilk 8'de idik hem de en az 7 puanla filan liderdik. Şu 2025 2026 yılı altın dönemi olabilirdi

Ulan fotoşopu yapamıyorum bi
Gözümde Osi
giphy.gif

Kralın nijeryadaki lakabı pastor sanırım. Twitterda nijeryalilar kendisine jagun jagun veya pastor diyor
images.webp

Bana en çok koyan adamı idareli kullanmamız gerekirken, Barış Alper’den daha fazla koşması ve daha fazla geriye gelmesi

Onuachu'yu yakalayıp geçmesi için her maç atması lazım

osimhen'i seyrettiğimde h. şükür'ün çağına göre ne kadar modern futbolcu olduğunu anlıyorum. vaktiyle çok gol kaçırıyor diye kızardık ama m.united 3-3'lük maçta yaptığı pres, atletizm yönü filan cidden başka bir boyut. fatih terim'in de okan, suat, emrelerle çağın ilerisinde top oynattığını şimdi daha iyi idrak ediyor insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt