#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokluğunda burada gri bir ortam oluştu. Osimhen geldi, her şey düzelecek diyebilir miyiz?

'Victor Osimhen: "Takım arkadaşlarım olmadan hiçbir şey başaramam. Bu tür söylemler takım arkadaşlarıma saygısızlık.

Takım arkadaşlarımla Galatasaray'ı daha büyük yapmak için çabalayacağız.

Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'deki mücadelemize devam edeceğiz. Takım arkadaşlarımla birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Kaybettiğimiz son maçı artık o kadar önemsemiyorum. Olmuş ve bitmiş."

Elimizde Osimhen gibi dünyanın sayılı forvetlerinden birisi var ama bence bu adamı hâlâ doğru dürüst kullanamıyoruz ve faydalanamıyoruz oyun olarak.

Bu adamı beslememiz gerekiyorken, adamı kendi ekmeğini taştan çıkarmaya mecbur bırakıyoruz çoğu zaman.

Elimizde Ferrari var ama Fiat gibi kullanıyoruz.

20260122_022659.webp

Takımın yüzde 60'ı. Müthiş bir hırsı var. Son vuruşları da iyi olsa dünyanın en iyisi derdim. Maalesef yeniden yapılanma ayagina Manchester united sezon sonu kandırıp alacak diye düşünüyorum

Victor Osimhen. Bu kadar mı farkeder bir adamın varlığı ? Gerçekten bu kadar farkediyor işte. Bu ne muhteşem bir özveridir, harika mücadele etmektir. Takım arkadaşlarını her an maçın içinde tuttu. 90+3'te dahi fiziksel mücadeleleri kazandı. Haftaya Citye golü var.
fi7cqk.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt