#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta daha sallan, birader sana Mart ve sonrası maç başı 2 gol yazdım. Atar mısın attırır mısın bilmem.

150 milyon yuro para gömdük sırf sana, sadece lig için, hocanı mahcup etme, şamp. al.

Bu osimhenlik birşey değilki diagne varkende aynı muhabbet vardı adama top gelmiyor orta gelmiyor diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen pozisyon almasını bilmiyor

kafa topuna cıkmıyor bi macta 50 kere fake verilmez

stoperi bırak beklerin arkasında kafa topu bekliyor

3 tane falan adam gecirmek lazım buna atabilmek icin
Fake isine katiliyorum abartiyor.Arka direk aliskanligi biraz napoliden kalma agzina atabiliyorlardi orda baya kafa golu vardi napolide yinede ben emreye katiliyorum iyi kullanamiyoruz

Takımda ezber yok.
Bizim takım kadar birbiriyle anlaşamayan başka oyuncu grubu var mıdır?
Sadece Osimhen değil kimse anlaşamıyor. Kaç defa top başka yöne oyuncu başka yöne gitti. Kaç defa atılan pası yakalayamayıp taca giden top oldu ( öyle baskı filan yok )
Mertens iyi kötü pas kalitesiyle hallediyordu. Adam gidince duran top da bitti.
Onun için Kang Lee'yi çok istemiştim. En azından güdümlü orta yapardı.

Yazın ne yapıp edip Bruno alınmalı olmuyorsa Kang Lee alınmalı.
Bu dönem için ne yapıp edip Lang + Sallai + Osimhen için özel çalışmalar yaparım. Mesela top Sallai'de iken Osimhen öne doğru daha fazla koşu atar. Eski Icardi çok iyi yapıyordu

attığı gol çok güzeldi. Yalnız bu el kol hareketlerini azaltması lazım. Kendisinin aspirillaya atamadigi pastan sonra aspirilla el kol yapsa ne düşünürdü acaba

ŞL'de bizi ilk 24'e sokan 3 oyuncudan biri. En büyük kozumuz.

Büyük maçlarda çok konsantre ama diğer maçlarda eskisine göre oyun kurulumuna çok dahil olmuyor. Hava topuna çıkmak yerine fake atmayı deniyor vs.

Açıkçası kendisinden daha fazlasını talep etme hakkımız var diye düşünüyorum. TSL özelinde her maça damga vurmasını, rakibini ezmesini bekliyorum. Yani Samet Akaydın'a karşı bu kadar pasif takılmamalı.

180 milyon euro'dan 1 kuruş aşağısına satılamaz. 4 yıl kapı gibi sözleşmemiz var. Almak isteyen paşa paşa öder 180 milyon euro'yu alır. Ama futbolu biz de bırakması taraftarıyım. Osimhen gibi aidiyet duygusu yüksrk bir oyuncu kolay kolay bulunmaz.

Fenerli hesapların sosyal medyada son dönemde en çok bok attıkları super starımız. Pamuklara sarmalamalıyız osimheni. Çünkü biliyorlar balon super kupa maçında bu herif yoktu rahat rahat at koşturdular. Yalancı bi bahar yaşadılar. Osimhen Bölüm sonu canavarı deli gibi farkındalar bunun. Görecem o pembe götlerini arenada kafalarına kafalarına vurduğunda.

Beyler Osimhen'den aksine talepkar olmamız lazım. Bu adam hırslandıkça, ispat çabasına girdikçe ultimate modu açıyor. Köpek olsaydı Border Collie olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt