#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kimle problemi olacak zaten, herkes götünden birşey uyduruyor, inanıp duruyor. Takımda negatif enerji var bu bariz hele o Juve maçında ruhları çekildi, böyle down durumlar olur ama liderler bu durumdan çıkarır, bugün Torreira yaptı, milyonlarca eurolar alan adamlar var bir zahmet yarın da başkaları yapsın. Bu takımı liderler bu enerjisizlikten kurtarabilir.

Geçen sene de durum farksız değildi, ekmeğini taştan çıkarıyordu, bu takımın oyunu bu zaten, Juve maçındaki gibi önde 4 tane kapıp 4 tane gol atmak diğeri de zaten duran top.

Barış’a bok atılıyor diğer yandan, adam ligin asist kralı, takımın en çok asist yapan oyuncusu, Sane yapsaydı o kadar kolaysa daha fazla gol asisti.

Yunus zaten sahaya çıkamıyor.

Elinizdekinin kıymetini bilin biraz sizin tarafınız Galatasaray. Osimhen, Icardi, Barış, Sane değil.

Victor Osimhen: "Gerçekten taraftarlara minnettarım. Açık konuşmak gerekirse, bu forma için, Gala armasi için savaştığınızda ne kadar takdir edildiğinizi gösterirler.

Bu sadece benimle ilgili değil. Bence diğer oyuncular için de geçerli. Taraftarlar onların emeğine, sıkı çalışmalarına da minnettar.

Ben şahsen gösterdikleri sevgi için çok minnettarım. Geçen sezon kiralık olarak buraya geldiğimden beri bana söyledikleri güzel sözler, gösterdikleri şefkat için teşekkür ediyorum. Yaptıkları şeyler çok güzel; sadece bunun için değil, kulübün içinde ve dışında yaptıkları her şey için. Bana, aileme ve bana yakın olan herkese gösterdikleri sevgi gerçekten çok değerli. Tanrı hepsinden razı olsun. İnşallah birlikte zirveye çıkacağız. Gala’yı her zaman olduğu gibi dünyanın zirvesine taşımaya devam edeceğiz.

Sanırım bu forma için elimden gelenin fazlasını vermemin en büyük sebeplerinden biri de onlar. Bu kulübü her zaman sevecek olmamın nedeni de taraftarlar. Onlar her zaman bu kulübün simgesi oldular. Dünyanın neresine gidersem gideyim Gala taraftarlarıyla karşılaşıyorum ve her zaman bana sevgi gösteriyorlar. Bu, futbol kariyerimde gördüğüm en güzel şeylerden biri."

Victor Osimhen: "Gerçekten taraftarlara minnettarım. Açık konuşmak gerekirse, bu forma için, Gala armasi için savaştığınızda ne kadar takdir edildiğinizi gösterirler.

Bu sadece benimle ilgili değil. Bence diğer oyuncular için de geçerli. Taraftarlar onların emeğine, sıkı çalışmalarına da minnettar.

Ben şahsen gösterdikleri sevgi için çok minnettarım. Geçen sezon kiralık olarak buraya geldiğimden beri bana söyledikleri güzel sözler, gösterdikleri şefkat için teşekkür ediyorum. Yaptıkları şeyler çok güzel; sadece bunun için değil, kulübün içinde ve dışında yaptıkları her şey için. Bana, aileme ve bana yakın olan herkese gösterdikleri sevgi gerçekten çok değerli. Tanrı hepsinden razı olsun. İnşallah birlikte zirveye çıkacağız. Gala’yı her zaman olduğu gibi dünyanın zirvesine taşımaya devam edeceğiz.

Sanırım bu forma için elimden gelenin fazlasını vermemin en büyük sebeplerinden biri de onlar. Bu kulübü her zaman sevecek olmamın nedeni de taraftarlar. Onlar her zaman bu kulübün simgesi oldular. Dünyanın neresine gidersem gideyim Gala taraftarlarıyla karşılaşıyorum ve her zaman bana sevgi gösteriyorlar. Bu, futbol kariyerimde gördüğüm en güzel şeylerden biri."
Sad Season 5 GIF by NBC

Adamin aciklamalarina bakin ve birakin artik götten birseyler uydurmayi

Problem oynanan oyun.Osimen evet koşmayı pres yapmayı seviyor.Ama bununda bir sınırı var.Adam maç içinde yoruluyor.Bu son vuruşlarıda etkiliyor.Farklı meziyetlerini ortaya koymasınıda etkileyebiliyor.Takım halinde doğru baskı olmuyor.Organize atak yapmakta hem hücum hem savunmada kompakt durmakta çok zorlanıyoruz.Çok ciddi fiyasko dercesinde orta sorunumuz var.İyi oyun oynamadığımızı herkes görüyor osimende bunun farkında.Ben bunlardan dolayı osimenin mutsuz olduğunu düşünüyorum.

Her gün karşıma yeni bir içerik çıkıyor. Bu paylaştığım karşıma çıkanlardan sadece bir tanesi. Neymiş, Osimhen bizim seviyemizden çok daha yüksek seviyedeymiş. Premier Lig ya da Avrupa’nın başka sözde büyük kulüblerinde oynaması gerekiyormuş. Ulan aptallar daha hangi birinizi yeneceğiz hangi birinizi Şampiyonlar Liginden eleyeceğiz. Siz Galatasaray’ı galiba Arabistan takımı zannediyorsunuz. Çok rahatsız edici bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt