- 17 Eylül 2018
- 20.404
- 23.333
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakıştıramadım.Evet, içinizdeyim![]()
Özür dilerim.Yakıştıramadım.
Nedim yapıp yapıp özür diliyorsunÖzür dilerim.
ben yorum yapmayı bıraktım bu hususlarda üstten emir geldi
Victor Osimhen: "Gerçekten taraftarlara minnettarım. Açık konuşmak gerekirse, bu forma için, Gala armasi için savaştığınızda ne kadar takdir edildiğinizi gösterirler.
Bu sadece benimle ilgili değil. Bence diğer oyuncular için de geçerli. Taraftarlar onların emeğine, sıkı çalışmalarına da minnettar.
Ben şahsen gösterdikleri sevgi için çok minnettarım. Geçen sezon kiralık olarak buraya geldiğimden beri bana söyledikleri güzel sözler, gösterdikleri şefkat için teşekkür ediyorum. Yaptıkları şeyler çok güzel; sadece bunun için değil, kulübün içinde ve dışında yaptıkları her şey için. Bana, aileme ve bana yakın olan herkese gösterdikleri sevgi gerçekten çok değerli. Tanrı hepsinden razı olsun. İnşallah birlikte zirveye çıkacağız. Gala’yı her zaman olduğu gibi dünyanın zirvesine taşımaya devam edeceğiz.
Sanırım bu forma için elimden gelenin fazlasını vermemin en büyük sebeplerinden biri de onlar. Bu kulübü her zaman sevecek olmamın nedeni de taraftarlar. Onlar her zaman bu kulübün simgesi oldular. Dünyanın neresine gidersem gideyim Gala taraftarlarıyla karşılaşıyorum ve her zaman bana sevgi gösteriyorlar. Bu, futbol kariyerimde gördüğüm en güzel şeylerden biri."
Adamin aciklamalarina bakin ve birakin artik götten birseyler uydurmayi