#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksam paylasimlarinin altindaki kötü yorumlari görünce dahada sinirlendim.

Adam diger koluyla sakat kolunu sabit tutup depara kalkmaya calisiyordu resmen.

Rezalet, akil yoksunu, berbat bir millete sahibiz bunu yine anladim. Biz bu adami hak etmiyoruz. Umarim ayrilirda tekrar Icardi veya Falcao izlersiniz.

3 kuruş beyinli mahlukları forumda anırmasına izin vermeye devam ederseniz Osimhene de aşağılıkça konuşurlar diğerleri hakkında da konuşurlar ki zaten konuşuyorlar. Az biraz daha bekleyin de yakında sizin hakkınızda da küfürlü konuşsunlar.

Ne 3-5 kişisi yav 10 sayfa önce yazılan mesajların bile alayı öyle burada, bir imalar Chelsea Drogba falan demeler.

Bir de ilk yarı bunun yüzünden top oynamamışız falan demişler he çıkınca müthiş top oynadık, herifler korkmadan daha da öne çıktı Osimhen çıkınca.

Kasıtlı sabote etti diyebilmek için ne yaşadınız cidden merak ediyorum.

Oynarsınız bundan sonra Osimhensiz, görelim bakalım ne olacak

İnstagramı bilmem ama x üzerinde yapılan yorumlarda genelde İcardi PP vardı yazanlarda.

Beyinsiz ergen sürüsü muhtemelen çoğu 17-18 yaşında

Mitroglou özlemi duyanları görüyorum, KOMİK.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ameliyat olacağı kesin değil olmaz ise erken döner inş
Şimdi amipler gelir Nijerya milli takımı için olsa ameliyat olmazdı ama konu Galatasaray olunca koşa koşa ameliyat olmayı seçti diye. Eminim bakın göreceksiniz akşama veya en geç yarına gelir bu amipler

harbiden adam ne alaka niye bilerek oynamasın yav nereden böyle saçma sapan bir şey aklınıza geliyor da maç stresiyle bile olsa da böyle şeyler diyonuz yani herif canını veriyor sahada zaten takımı herkesten fazla sahipleniyor ciddi bir şey olmasını geçtim bu taraftan hiç düşünemediniz mi yani ? Krala geçmiş olsun şuna rağmen dandik ligde bile oynamak için elinden geleni yapacaktır.Sırf kendisine bu konuda çok güvendiğim için şuradan lig gitti demiyorum valla başka biri olsa hiç kendini zorlamaz gitti lig derdim

adamın ciddi ağrısı olmasa kalırdı zaten bu adam en dandik lig maçında bile herşeyini veriyor bu maçtan niye kaçsın

Kolu alçıda olan Victor Osimhen, Nijerya'ya gidiyor. Ameliyat olup olmayacağı pazartesi günü netleşecek. Müdahale gerekmesi halinde Türkiye'ye daha erken dönecek. (HT Spor)

Anlamadigim kirik kola nasil ameliyat olup olunmayacagi deniliyor

Kolu alçıda olan Victor Osimhen, Nijerya'ya gidiyor. Ameliyat olup olmayacağı pazartesi günü netleşecek. Müdahale gerekmesi halinde Türkiye'ye daha erken dönecek. (HT Spor)

Abi kolun kırılmış Türkiye'de beklesen 2-3 gün durum netleşene kadar ne olur yani.

İcardi'nin takıma olumsuz yansımaları gibi geliyor bana kimse İstanbul'da durmuyor.

Şuan yoğun ödem vardır. Normal oyuncunun planını bozmayıp Pazartesi mr,röntgen gibi görüntülemeyle kemiğin kaynama durumuna göre karar verilir

Abi kolun kırılmış Türkiye'de beklesen 2-3 gün durum netleşene kadar ne olur yani.

İcardi'nin takıma olumsuz yansımaları gibi geliyor bana kimse İstanbul'da durmuyor.
Bir yerde ödem mödem okudum belki o mu bir kac güne anca iniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt