#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi kolun kırılmış Türkiye'de beklesen 2-3 gün durum netleşene kadar ne olur yani.

İcardi'nin takıma olumsuz yansımaları gibi geliyor bana kimse İstanbul'da durmuyor.
Belki de köyünde eski usul bu işleri çözen bir işin ehli çıkıkcı ablaya gösterecektir

Niye izin veriliyorsa ya , gelsin ulkemizde tedavisini olsun goz onunde

Kolu alçıda olan Victor Osimhen, Nijerya'ya gidiyor. Ameliyat olup olmayacağı pazartesi günü netleşecek. Müdahale gerekmesi halinde Türkiye'ye daha erken dönecek. (HT Spor)

Anlamadigim kirik kola nasil ameliyat olup olunmayacagi deniliyor
Ben de kırdım kolumu, kemik bütünlüğü bozulmadığı için ameliyat etmediler hatta dirsekten kırmıştım.

Özellikle parçalı kırıklarda ameliyat ediyorlar, kemik bütünlüğünün durumu önemli.

Ben de kırdım kolumu, kemik bütünlüğü bozulmadığı için ameliyat etmediler hatta dirsekten kırmıştım.

Özellikle parçalı kırıklarda ameliyat ediyorlar, kemik bütünlüğünün durumu önemli.

Admirim parçalı kırıkta bence dün Osimhen asla oynayamazdı devam edemezdi. Hele ilk yarının son 7-8 dakikası iyicene toparlanmış gibiydi. Bilmiyorum belki böyle olmasını istediğim için yazıyorum ama ben atel matel oynayacağını düşünüyorum maks trabzon maçını kaçırır gibi.

Admirim parçalı kırıkta bence dün Osimhen asla oynayamazdı devam edemezdi. Hele ilk yarının son 7-8 dakikası iyicene toparlanmış gibiydi. Bilmiyorum belki böyle olmasını istediğim için yazıyorum ama ben atel matel oynayacağını düşünüyorum maks trabzon maçını kaçırır gibi.
Ben de benzer düşünüyorum. Benimki sporcu kırığıydı koşucu, bisikletcilerin yaşadığı, düşerken elimle destek almaya çalışırken kolum açı yaptı ve kırdım dirsek bağlantı noktasından.

Kalktım devam ettim sonrasında eve gittim, ağrım vardı ama kolumu hareket ettirebiliyordum sadece döndürme hareketlerini yapıp birşey tutamıyordum.

Sonrasında sıkıntılı görüp 1-2 saat sonra hastaneye gitmiştim, MR çektiler orada farkedilei yani bir süre normal hayatıma devam ettim.

1 hafta sonra falan ameliyat ihtimali hala değerlendirilmişti ama kemik bütünlüğünde sorun görmeyip yapmadılar, muhtemelen benzer bir durum var.

Totalde 25 gün sonra ateli çıkardım yurtdışına gittim hatta ama kolum diğerine göre daha küçüktü, 10-15 seans fizyoterapi aldım dönüşte ama tabii saha ortamında nasıl bir takvim olur kestiremiyorum. Atel çıkınca da tam kaynamış olmuyor, 6-8 hafta tamamlanma süresi.

İyileşince daha sert olur diyorlar doğru mu admirim

Haluk Yürekli: "Osimhen'in koluna alçı yapılmış. Nijerya'ya gitmiş. 3-4 gün içinde gelecek, İstanbul'a döndükten sonra netlik kazanacak. Herhalde 3-4 günlük bir bekleme süresi var kol için. Bir daha kontrol edecekler döndükten sonra."

Zaten dinlenecekti adam. 3-4 gün gitsin memleketine. icardi her hafta uçuyor italyaya.

Çok geçmiş olsun maçtan çok bu duruma üzüldüm dün. Kendisinin olmayışı şampiyonluk yolunda bize en ağır darbelerden biri olur umarım en hafif şekilde atlatırız. Çünkü bizim takım osimhensiz deplasmanlarda özellikle çok çaresiz kalıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konatenin o pozisyonda kart bile görmemesi kepazelikti bu arada futbolcu saglıgını tehlikeye atma isi sadece bilegin biraz ustune basmada ve hizla gelip çift dalmada mi oluyor. Her sert hareketin bir dozajı olmalı ya bildigin bacagiyla koluna geçirdi bir tane. Adamın sahada dövmedigi adam kalmadi ama 1 tane kart yemedi.

Konatenin o pozisyonda kart bile görmemesi kepazelikti bu arada futbolcu saglıgını tehlikeye atma isi sadece bilegin biraz ustune basmada ve hizla gelip çift dalmada mi oluyor. Her sert hareketin bir dozajı olmalı ya bildigin bacagiyla koluna geçirdi bir tane adamın sahada dövmedigi adam kalmadi herifin ama 1 tane kart yemedi.

ya dün hayatımda sövmediğim kadar bi hakeme sövdüm galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt